Galerie & Kunstuitleen

Van harte welkom in onze (virtuele) galerie in Oudewater

Helaas zijn we niet meer open voor winkelend publiek i.v.m. de corona-maatregelingen. Maar u kunt wel een kunstwerk reserverenophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal weken uit te proberen!

Even binnenkijken >>

—————————-

Onze ruime, moderne kunstgalerie van 400 m2 staat voor hedendaagse kunst. De kunstenaars bij Sille Gallery maken unieke kunstwerken. Naast kunst aankopen kunt u bepaalde kunstwerken ook huren. Een bezoek aan de galerie is de moeite waard. Onze kunstcollectie is zeer divers, van schilderijen en fotografie tot sculpturen en glaskunst.

Oudewater ligt zeer centraal, 25 min vanaf Utrecht, den Haag en Rotterdam en 45 min vanaf Amsterdam.
Neem vanaf de A12 afrit 13 (Oudewater) voor de snelste en kortste route. Binnen 9 minuten vanaf de snelweg bereikt u de galerie.

Extra open op diverse vrijdagavonden en zondagen tijdens speciale exposities & evenementen.

Naast kunstobjecten zijn er ook diverse meubels te zien in de galerie. Tamara Sille is kunstadviseur en staat u graag te woord. U bent ook buiten openingstijden van harte welkom, neem in dat geval contact op voor een afspraak!

Is uw oog gevallen op een specifiek kunstwerk op onze website?

In onze grote galeriewinkel kunnen helaas niet alle kunstwerken die op onze website staan tegelijkertijd geëxposeerd worden. U kunt altijd een afspraak maken voor bezichtiging van uw favoriete kunstwerk zodat u zeker weet dat het in de galerie aanwezig is. Online kunt u het kunstwerk reserveren. Ook is het mogelijk het kunstwerk bij u thuis te bewonderen door middel van een proefplaatsing. U kunt dan in alle rust ervaren of het bij u en de ruimte past.

OPENINGSTIJDEN
Maandag & dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00

Sille Galerie & Kunstuitleen – Goudsestraatweg 8 – 3421GJ – Oudewater (Utrecht) – info@sillegallery.com – 0348 748 115

Nieuws & Exposities