Vrijblijvend voorstel

Sille Gallery gaat vrijblijvend bij bedrijven langs. We geven advies en kijken hoe we kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Kunstadviseur Tamara Sille zal hierin uw contactpersoon zijn. We kunnen op locatie kunstwerken laten zien maar het is ook mogelijk dat er foto’s gemaakt worden in uw bedrijfspand en diverse suggesties met kunstwerken worden u digitaal gepresenteerd. Zo kunt u meerdere opties bekijken via uw mail.

Om af te tasten welke kunstwerken het beste passen bij uw imago, het budget en de samenstelling, komen wij graag eerst langs voor een korte intake bij u op kantoor.

Wilt u de kunst in het echt zien op uw bedrijf?
Proefplaatsing is geen probleem, ook dit is vrijblijvend en kosteloos.

Kunst heeft een positieve uitstraling op bezoekers, klanten en medewerkers; het verbindt en motiveert.

Support Dutch Art

Interesse in aanschaf of huur van kunst voor uw bedrijfspand? Maak kennis met de diversiteit van de hedendaagse kunstenaars en ondersteun de Nederlandse kunst. Neemt u contact op of laat uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier. Kunstadviseur Tamara Sille komt graag bij u langs!

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? Sille begeleidt ook kunst in opdracht. Wij zoeken bij uw wensen de meest geschikte kunstenaar(s) en verzorgen het complete traject, van kunstadvies, ontwerpfase tot plaatsing.

Sille Gallery is officieel dealer van Stas en Artiteq ophangsystemen