Kunst bezorgen

Sille Gallery bezorgt het kunstwerk op afspraak na telefonisch contact.

Op de website kunt u bij het uitgekozen kunstwerk een aanvraagformulier invullen voor huur of koop. Sille neemt daarna met u contact op of u het kunstwerk wilt laten bezorgen of dat u het wilt komen ophalen bij de galerie in Oudewater.

 

Als u het kunstwerk wilt laten bezorgen, rekent Sille Gallery een kleine vergoeding van € 0,44 per kilometer. U kunt uw bezorgkosten eenvoudig berekenen bij het aanvraagformulier van het betreffende kunstwerk.

Bij aankoop boven de € 1500,- is de bezorging gratis!

Kunstwerken kleiner dan 70 x 170 cm worden voor € 7,50 zorgvuldig via pakketservice verzonden.

Niet-goed-geld-terug garantie: Wij hanteren de Niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop en bij huurbedragen boven de € 25,- per maand. Alhoewel een kunstwerk vaak nog veel indrukwekkender is dan de afbeelding op het beeldscherm, kan het natuurlijk gebeuren dat het kunstwerk toch tegenvalt.
Laat het ons zo snel mogelijk – maar binnen twee werkdagen – telefonisch weten (0348 – 748 115) als u het werk niet wilt houden.

Voor het laten ophalen gelden dezelfde condities als bij de levering. Uiteraard kunt u het kunstwerk ook ophalen of zelf retourneren bij de galerie in Oudewater. Maak hiervoor ook een afspraak.

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater
+31 348 – 748 115
info@sillegallery.com