Kunst reserveren

Heeft u op onze website een kunstwerk gezien dat u erg aanspreekt? Dan is het handig om deze te reserveren. Het kunstwerk staat dan vijf werkdagen voor u gereserveerd. U kunt maximaal drie kunstwerken reserveren die beschikbaar zijn.

Wilt u het kunstwerk eerst in het echt komen bekijken in onze galerie in Oudewater?
In onze grote galeriewinkel kunnen helaas niet alle kunstwerken die op onze website staan, tegelijkertijd geëxposeerd worden. Maar na een reservering kunt u altijd een afspraak maken voor bezichtiging van uw favoriete werk zodat u zeker weet dat het in de galerie aanwezig is. Ook is het mogelijk het kunstwerk bij u thuis te bewonderen en eventueel enige dagen op zicht te nemen. U kunt dan in alle rust ervaren of het werk bij u past.

Eerst zes maanden huren is ook een optie om het kunstwerk even uit te proberen. Wilt u na zes maanden het kunstwerk aankopen dan krijgt u 100% de huurkosten retour op het aankoopbedrag.

Is er een kunstwerk aangeduid met ‘tijdelijk niet beschikbaar’ dan is deze hoogstwaarschijnlijk verhuurd. De huurder van het werk is dan de eerst gerechtigde voor aankoop. Uiteraard kunt u wel bij ons aangeven geïnteresseerd te zijn. We kunnen dan vrijblijvend nagaan wanneer het kunstwerk weer beschikbaar is en hoe groot de kans is dat deze wel of niet wordt aangekocht door de huidige huurder.

Nieuws & Exposities