fbpx

Partnerpagina Sille Gallery

Interieurbedrijven

Bij Sille Gallery geloven we in de kracht van samenwerking. Onze missie is om niet alleen kunst te presenteren, maar ook om ruimtes te transformeren die blijven inspireren. In samenwerking met een selecte groep interieur- en verlichtingsbedrijven hebben we een netwerk van creativiteit en vakmanschap opgebouwd, waardoor we onze passie voor kunst kunnen verbinden in diverse interieurprojecten.

 

Onze partners

 

EnKarin

Met oog voor detail, een feilloos gevoel voor kleuren en materialen, ontwerpt Karin Brand interieurs die je herkent aan hun eigenheid en verfijning. Als interieurarchitect is zij al jaren de professionele schakel tussen opdrachtgever en uitvoerende partijen. De basis voor het realiseren van stijlvolle interieurs. Dit maakt de interieurs van haar hand verrassend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos.
Goudsestraatweg 8 – 3421Gj in Oudewater

EnKarin-interieur advies Oudewater

 

House for Style

Alles op het gebied van interieuradvies, ontwerp en styling dan zit je goed bij House for Style. Of je het nu prettig vindt om iemand mee te laten kijken naar de plannen die al gemaakt zijn, eventuele puntjes op de i te zetten of voor een volledig advies voor verbouwing/renovatie wil laten maken. Bij House for Style ben je aan het juiste adres je kunt contact opnemen met Isabelle Otto-Stoové.
Koppelstokstraat 53 – 2583 CB in Den Haag
Stoove Interieur House of Style

 

Styled by Jacq

Styled by Jacq brengt een frisse en eigentijdse kijk op interieurdesign. Met oog voor detail en een passie voor het creëren van harmonieuze ruimtes bied Jacqueline Streng een passend interieuradvies op maat. Of het nu gaat om een compleet kantoorpand inrichten of de bouw van een woonruimte. Ze heeft de expertise, het sterke netwerk van vakmensen en het enthousiasme om elk project kwalitatief hoogstaand en tot in de puntjes op te leveren.
Tappersheul 2 – 3421TM in Oudewater

Interieur advies Oudewater Styled by Jacq

 

The Home Factory

The Home Factory biedt een scala aan hoogwaardige interieurproducten en diensten, waardoor woningen tot leven komen met elegantie en stijl. Zij zijn gepassioneerd en gedreven om unieke, stijlvolle en hoogwaardige interieurprojecten te ontwerpen en te realiseren. Het team van The Home Factory streeft ernaar dat elk detail van een ontwerp tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ze vertrouwen op hun exclusieve en uiterst betrouwbare partners. Verder staan ze voor kwaliteit, hoogwaardige ontwerpen en een totaalaanpak: van ontwerp tot styling.
Benedeneind Noordzijde 478 – 3405 CG Benschop

Home Factory- interieur Benschop

 

Brokking Vloerkleden

Brokking Vloerkleden levert hoogwaardige vloerkleden en tapijten. In hun speciaalzaak vindt je een uitgebreide collectie handgeknoopte vloerkleden in een scala aan prachtige kleuren. Ze hebben ook het grootste assortiment aan vloerkleden, zodat je ruime keuzemogelijkheden heeft. Of het nu gaat om een opvallend statement piece of een subtiele toevoeging aan je interieur, zij hebben het perfecte tapijt.
Basiliekpad 42 – 3401 BJ IJsselstein

Brokking-vloerkleed in je interieur

 

Verlichtingsexperts

Bij Sille Gallery geloven we dat de juiste verlichting een kunstwerk tot leven kan brengen en de sfeer van een ruimte kan transformeren. Daarom werken we samen met een team van gepassioneerde verlichtingsexperts die hun expertise inzetten om kunst te laten stralen.

Box Lighting

Box Lighting is gespecialiseerd in projectverlichting voor de professionele verlichtingsmarkt. Naast het geven van advies, het maken van lichtberekeningen, het leveren van betrouwbare verlichtingsproducten, maken zij ook besparingsberekeningen en visualisaties. Zij zijn een merkonafhankelijke projectverlichter met echter jarenlange ervaring. Zij werken nauw samen met de installateur, architect en tot slot de opdrachtgever voor het beste resultaat.
Populierenweg 17 – 3421 TX Oudewater

Boxlighting-verlichting Oudewater

 

Railspot

Railspot is gespecialiseerd in de verkoop en advisering van railverlichting. Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij je adviseren op alle gebieden van railsysteem verlichting waaronder de benodigde elektrische installatie, de montage, het railontwerp en lichtplan. Daarom is advies op maat hun expertise. Ze denken graag met je mee om tot een mooi railontwerp in het interieur te komen.
Signaal 12 – 1446 XA Purmerend

Railspotjes plafond