fbpx

Support Dutch Art speciaal voor Nederlandse kunstenaars

Nederlandse kunstenaars verdienen het om prominent vertegenwoordigd te worden door Nederlandse galeries. Sille Gallery staat voor de Nederlandse kunstenaars die nu actief zijn. Momenteel zet zij zich in voor zo’n 80 beeldend kunstenaars uit Nederland.

Naast de ondersteuning aan Nederlands kunsttalent zal Sille zich inzetten bij hun presentatie en verkoop of verhuur van hun kunst. Met vooropstaand doel om de vraag naar Nederlandse hedendaagse kunst te stimuleren. Tevens bepaalt de kunstenaar de verkoopprijs daardoor is de klant gegarandeerd van een eerlijke prijs.

Nederlandse kunstenaars galerie

Altijd verzekerd van originele kunst

Opzoek naar kunst? In onze collectie en met het geven van kunstadvies zal Sille Gallery altijd putten uit de kunstvormen van Nederlandse bodem! Geen kopieën van Chinese afkomst of prints op doek, maar schilderijen van acryl- of olieverf op linnen en altijd door de kunstenaar gesigneerd. Originele sculpturen of met geringe oplage in brons worden met certificaat geleverd. Ook bij het vervaardigen van kunst in opdracht wordt de kunstenaar altijd in contact gebracht met de opdrachtgever. Sille waarborgt het proces voor beide partijen.

Benieuwd naar de dynamische collectie van Nederlandse bodem?

Bekijk onze online kunstcollectie, u kunt bij de kunstwerken ook vragen of opmerkingen plaatsen. Schroom niet om contact op te nemen, wij beantwoorden graag uw vragen.

Sille Select

Omdat het aanbod van onze Nederlandse kunstenaars groot en uitlopend is, is er werk te vinden dat past in allerlei stijlen interieurs. Van ingetogen doch krachtige fotografieportretten van Jenny Boot tot de florissante en veelkleurige werken van Hans Withoos die vanuit de fotografie een cross-over maakt met een voorvader die landschappen schilderde. Wie van modern houdt, moet ook zeker kijken naar het exceptionele lijnenspel van Martin Copier en de strakke, moderne wandobjecten met verlichting van Geeske van de Molengraft

Komt er op de site veel op u af? Begin eens met de ‘Sille Select’ om te proeven aan het aanbod.