Support Dutch Art

Sille Gallery is er voor de Nederlandse kunstenaars die nu actief zijn. Momenteel vertegenwoordigen wij ruim 200 beeldend kunstenaars uit Nederland.

Naast de ondersteuning aan de Nederlandse kunstenaars bij hun presentatie, verkoop of verhuur van hun kunstwerken heeft Sille als vooropstaand doel om de vraag naar Nederlandse hedendaagse kunst te stimuleren. Tevens bepaalt de kunstenaar de verkoopprijs en is de klant gegarandeerd van een eerlijke prijs.

Altijd verzekerd van originele kunst
Zoeken naar kunst? In onze collectie en met het geven van kunstadvies zal Galerie Sille altijd putten uit de kunstvormen van Nederlandse bodem! Geen kopieën van Chinese afkomst of prints op doek, maar schilderijen van acryl- of olieverf op zowel katoen als linnen en altijd door de kunstenaar gesigneerd. Originele sculpturen of met geringe oplage in brons worden met certificaat geleverd. Ook bij het vervaardigen van kunst in opdracht wordt de kunstenaar altijd in contact gebracht met de opdrachtgever. Sille waarborgt het proces voor beide partijen.

Benieuwd naar de dynamische collectie van Nederlandse bodem?
Bekijk onze online kunstcollectie, u kunt bij de kunstwerken ook vragen of opmerkingen plaatsen. Schroom niet om contact op te nemen, wij beantwoorden graag uw vragen.