fbpx

Kunst proefplaatsing of advies bij u thuis of op kantoor

Wilt u kunst uitproberen? Sille Gallery geeft u de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende proefplaatsing. U kunt dan ervaren hoe het kunstwerk in uw woning, bedrijf of tuin tot zijn recht komt. Als u het kunstwerk niet zelf kunt vervoeren, kunnen we het kunstwerk ook bij u bezorgen. U kunt het zelfs een paar dagen op zicht hebben zonder kosten of verplichtingen.

Wilt u liever eerst een (digitaal)advies? Voor iedere plek in huis of tuin en voor uw bedrijfsruimte geven wij advies. Sille Gallery kan door middel van een kort gesprek inschatten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Er wordt een foto van de ruimte gemaakt en diverse suggesties worden u digitaal gepresenteerd. Met het digitaal kunstadvies ziet u de toegevoegde waarde van een kunstwerk in uw woon- of werkomgeving gewoon op uw eigen computer. Uiteraard kunt u ook zelf een foto mailen van de ruimte en kunnen wij een gewenst kunstwerk daarin digitaal tonen.

kunst proefplaatsing of kunstadvies

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? Sille Gallery begeleidt ook kunst in opdracht.

Heeft u op onze website kunst gezien die u erg aanspreekt en is daarvan geen passend kunstwerk in het juiste formaat of kleurstelling? Maar past de kunstenaarsstijl wel helemaal bij u? Dan is een kunstwerk in opdracht voor u zeker aan te raden. Is er niet een bepaalde kunstenaar die u in gedachten heeft? Dan zoeken wij naar de meest geschikte kunstenaar die past bij uw wensen.

We kunnen wat mogelijkheden bespreken met diverse voorbeelden van de betreffende kunstenaar. Dit kan in de galerie of bij u op locatie. Na het maken van een aantal schetsen wordt het kunstwerk in opdracht vervaardigd. Als een kunstenaar geheel in zijn eigenstijl een kunstwerken kan maken is dit vrijblijvend. Bent u niet tevreden? Dan spreekt voor zich dat wij het kunstwerk opnemen in de collectie van de galerie.

Try out Art

Heeft u interesse in gratis proefplaatsing, digitaal kunstadvies of kunst in opdracht?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.