fbpx

Kunst in opdracht

Bent u opzoek naar een persoonlijk kunstwerk in opdracht van uw favoriete kunstenaar uit onze collectie? Heeft deze kunstenaar op dit moment voor u niet het juiste formaat, onderwerp of kleurenpalet beschikbaar?

Bij Sille Gallery creëren onze kunstenaars veelvuldig kunst in opdracht, vaak is dit vrijblijvend. Uiteraard werken onze kunstenaars geheel in hun eigenstijl. Op deze manier kunt u uw wensen kenbaar maken maar blijft het passend bij de kunstenaar die u ambieert.

Tamara Sille en haar team geven ook kunstadvies, we kijken met een frisse en creatieve blik naar de ruimte. In onze voorstellen ziet u verrassende kunstwerken die de uitstraling van het interieur zullen bekrachtigen. Maak gebruik van onze kennis voor het vinden van de juiste kunstenaar voor de verwezenlijking van úw wensen. We bespreken graag de details voor een persoonlijk kunstontwerp.

Kunst in opdracht Stieber Sille Gallery

Sille Gallery presenteert op 450 m2 hedendaagse kunst

Stijl van de kunstenaar

Heeft u op onze website kunst gezien die u erg aanspreekt en is daarvan geen passend kunstwerk in het juiste formaat of kleurstelling beschikbaar? Maar past de stijl van de kunstenaar wel helemaal bij u? Dan is een kunstwerk in opdracht voor u zeker aan te raden. Zo kunt u eerst in de galerie kunstwerken komen bekijken die wel beschikbaar zijn van de betreffende kunstenaar, daarna kunnen we een eventuele opdracht bespreken.

Als een kunstenaar geheel in zijn eigen stijl een kunstwerk kan vervaardigen is dit vrijblijvend. Bent u niet tevreden? Dan spreekt het voor zich dat wij het kunstwerk opnemen in de collectie van de galerie.

Vragen of interesse voor kunst in opdracht?

Neem contact op met Tamara Sille
06-526 423 44 – tamara@sillegallery.com

Sille Galerie & Kunstuitleen – Goudsestraatweg 8 – 3421 GJ – Oudewater