Bedrijfsprofiel

Sille Gallery is een klein en persoonlijk bedrijf met een online galerie en een zeer grote galerie in Oudewater. Particulieren, bedrijven en instellingen kunnen terecht voor hedendaagse kunst van voornamelijk Nederlandse bodem. Voor zowel aankoop als verhuur, een opdracht of vrijblijvend advies.

Tamara Sille is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam in het vakgebied Beeldende Kunst & Vormgeving. Opgeleid als kunstenaar en docent, heeft ze eerst zes jaar in het onderwijs les gegeven en zich bevoegd tot cultuurcoördinator. In 2007 is zij naast haar kunstenaarschap in de figuratieve kunst, een online galerie begonnen. Dit was een succes waardoor zij in 2011 een grote galerie in Oudewater (haar geboorteplaats) heeft geopend. Sille is kunstadviseur en bemiddelt voor meer dan 250 kunstenaars.

Sille Gallery is nu een gevestigde galerie in de kunstwereld en zet zich in voor de hedendaagse Nederlandse kunst. Aan zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars wordt een podium geboden.

Naast veel succesvolle exposities & evenementen leent de galerie zich ook uitstekend voor bijeenkomsten en charity. De galerie is onderdeel van Verzamelgebouw Vesting kleineGRACHT hetgeen Tamara Sille exploiteert. De galerie van 400m2 is het middelpunt van diverse bedrijfjes en praktijkruimtes, die de grote galerie als luxe wachtruimte gebruiken.

Sille Gallery zet zich in voor kunst van Nederlandse bodem. Lees meer over Support Dutch ART

Mis het niet!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen van onze vernissages, lopende tentoonstellingen, evenementen en voor toegangskaarten van kunstbeurzen.