fbpx

Kopen met een kunstkoopregeling

Kunst kopen met een kunstkoopregeling? Bij Sille Gallery is het mogelijk de schilderijen, fotografie of sculpturen aan te schaffen via een kunstkoopregeling. Deze aantrekkelijke regeling stelt u in staat uw kunstwerk gespreid te betalen zonder dat u daarvoor rente verschuldigd bent. Met een kleine aanbetaling van 20% kunt u daarna maandelijks aflossen binnen 1 of 2 jaar. U kunt er ook voor kiezen om de aanbetaling te verhogen en juist de maandelijkse aflossing te verlagen. We stellen ons hierin graag flexibel op.

Maak uw wensen bij ons kenbaar. Neem telefonisch- of per mail contact op of breng een bezoek aan onze galerie, we kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

0348 748 115 / info@sillegallery.com
Goudsestraatweg 8 3421 GJ Oudewater

kunst kopen kunstkoopregeling

Heeft u een beperkt budget?

Dan kunt u in onze kunstcollectie zoeken binnen een prijsklasse naar keuze. Zo krijgt u een overzicht te zien op onze website dat past bij uw budget.

Een kunstwerk in opdracht laten maken?

Spreekt de kunst van een bepaalde kunstenaar u erg aan maar is er momenteel geen passend kunstwerk beschikbaar? Kunstenaars werken vaak vrijblijvend in opdracht. Er wordt dan goed naar uw wensen geluisterd, zodat de kunstenaar in zijn eigen stijl een nieuw en uniek kunstwerk voor u kan vervaardigen. Ook hierbij is de kunstkoopregeling met gespreid betalen bij ons mogelijk.

Kunstadvies?

Sille Gallery geeft gratis kunstadvies. Bent u op zoek naar kunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Tamara Sille kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. We gaan graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen.

Vragen of interesse in de kunstkoopregeling, kunst in opdracht, of ons kunstadvies? Neem contact op.