fbpx

Kunst huren of Kunst kopen bij Sille Gallery

Bij Sille Gallery kan men kunst huren en kunst kopen. Bij elk beschikbaar kunstwerk staan de koop- en/of huurkosten vermeld. Sommige kunstwerken zijn alleen te koop en niet te huur, dit is afhankelijk van het type kunstwerk en de grootte van de beschikbare collectie. Een aantal dagen uitproberen is natuurlijk altijd mogelijk.

U kunt onze galerie bezoeken of online een kunstwerk bestellen. Wilt u onze galerie bezoeken en u heeft al een kunstwerk op het oog? Dan is het handig om voor uw bezoek dit even door te geven via mail voor een vrijblijvende reservering. Dan zorgen we dat dit kunstwerk beschikbaar is voor u en gepresenteerd kan worden in onze galerie. Bij aankoop kan Sille Gallery zorg dragen voor levering en plaatsing. Het is mogelijk om gebruik te maken van een kunstkoopregeling met een aanbetaling van 20% en maandelijkse aflossing binnen 1 tot 2 jaar.

Wilt u het kunstwerk eerst uitproberen? Sille Gallery geeft u de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende proefplaatsing.

Bernadette Degraeve kunst

 

Hoe kunst online bestellen?

 

Bestellen:

Op de website kunt u bij het uitgekozen kunstwerk een aanvraagformulier invullen voor huur of koop. Nadat u uw contactgegevens hebt ingevuld en verzonden neemt Sille Gallery z.s.m. (meestal dezelfde dag) contact op om de order te bevestigen. Wij vragen u of u het kunstwerk wilt ophalen op ons adres in Oudewater of wilt laten bezorgen.

Bezorgen:

Sille bezorgt het kunstwerk op afspraak nadat wij telefonisch contact met u hebben opgenomen. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding van 0,44 cent per kilometer. U kunt uw bezorgkosten eenvoudig berekenen bij het orderformulier. Kunstwerken kleiner dan 70 x 170 cm worden voor 7,50 euro zorgvuldig via pakketservice verzonden. Bij aankoop boven de 1500 euro is de bezorging gratis.

Betalen:

Na de orderbevestiging neemt Sille Gallery contact op met de vraag op welke wijze u wilt betalen. Dit kan via pintransactie of overboeking. Bij aankoop kunt u eventueel gebruik maken van onze kunstkoopregeling met een aanbetaling van 20%, daarna maandelijks aflossing binnen 1 of 2 jaar.

Niet-goed-geld-terug garantie:

Wij hanteren de Niet-goed-geld-terug garantie. Alhoewel een kunstwerk vaak nog veel indrukwekkender is dan de afbeelding op het beeldscherm, kan het natuurlijk gebeuren dat het kunstwerk toch tegenvalt. Laat het ons zo snel mogelijk – maar binnen twee werkdagen – telefonisch weten (0348 – 748 115) als u het kunstwerk niet wilt houden.

Uitleen:

Uitleen is als het ware een tijdje ‘op zicht’. U huurt een kunstwerk maximaal 6 maanden. U hoeft niet bang te zijn dat u vergeet wanneer de uitleenperiode precies afloopt. Een uitleen gaat nooit vanzelfsprekend over in koop. Na 6 maanden neemt Sille Gallery contact op om van u te vernemen of u wilt verlengen, wisselen, aankopen of laten ophalen.
Bij aankoop krijgt u 100% de huurkosten retour op aankoop incl. het spaarbudget. U krijgt een factuur zodat u het resterende bedrag kunt overmaken en het kunstwerk is dan uw eigendom.

Reserveren:

Wilt u het kunstwerk eerst in het echt komen bekijken in onze galerie in Oudewater? In onze grote galerie kunnen helaas niet alle kunstwerken die op onze website staan tegelijkertijd geëxposeerd worden. Maar na een reservering kunt u altijd een afspraak maken voor bezichtiging van uw favoriete werk zodat u zeker weet dat het in de galerie aanwezig is. Een kunstwerk kunt u (online) vijf dagen reserveren zonder verplichtingen

Reserveren kan ook als u de beslissing voor huur of aankoop even wilt uitstellen, na een online-reservering is het kunstwerk vijf dagen voor u gereserveerd. U kunt maximaal drie kunstwerken reserveren die beschikbaar zijn.

Tijdelijk niet beschikbaar:

Is er een kunstwerk aangeduid met ’tijdelijk niet beschikbaar’ dan is deze hoogstwaarschijnlijk verhuurd. Die huurder is dan de eerst gerechtigde voor aankoop. Uiteraard kunt u wel bij ons aangeven geïnteresseerd te zijn. We kunnen dan vrijblijvend nagaan wanneer het kunstwerk weer beschikbaar is en hoe groot de kans is dat deze wel of niet wordt aangekocht door de huidige huurder.

Heeft u vragen?

Neem contact op via info@sillegallery.com of bel 0348 – 748 115.

Sille Galerie & Kunstuitleen
Goudsestraatweg 8  3421 GJ – Oudewater (Utrecht)