fbpx

Kunst huren of Kunst kopen bij Sille Gallery

Bij Sille Gallery kun je kunst huren en kunst kopen. Bij elk beschikbaar kunstwerk staan de koop- en/of huurkosten vermeld. Sommige kunstwerken zijn alleen te koop en niet te huur, dit bepaalt de kunstenaar. Een weekje uitproberen is natuurlijk altijd mogelijk. U kunt onze galerie bezoeken of online een kunstwerk bestellen. Wilt u onze galerie bezoeken en u heeft al een kunstwerk op het oog? Dan is het handig om voor uw bezoek dit even door te geven via mail of een vrijblijvende reservering. Dan zorgen we dat dit kunstwerk beschikbaar is voor u en gepresenteerd kan worden in onze galerie.

– Een origineel kunstwerk huren, kan al vanaf € 15,- per maand incl. spaarbudget
– Uitleen is als het ware een tijdje ‘op zicht’
– De maximale uitleenperiode is zes maanden, maar korter kan ook.
– Na de uitleenperiode krijgt u 100% de huurkosten retour bij aankoop. (incl. opgebouwd spaarbudget)
– Na een uitleenperiode wisselen van werk is mogelijk. U spaart dan door met uw opgebouwde spaartegoed. Op deze wijze kunt u in de toekomst een kunstwerk naar keuze aanschaffen.
– Wij hanteren de niet-goed-geld-terug-garantie bij aankoop
– Een kunstwerk kunt u online vijf dagen reserveren zonder verplichtingen

Hoe werkt online bestellen?

1) Bestellen:

Op de website kunt u bij het uitgekozen kunstwerk een aanvraagformulier invullen voor huur of koop. Nadat u uw contactgegevens hebt ingevuld en verzonden neemt Sille Gallery z.s.m. (meestal dezelfde dag) contact op om de order te bevestigen. Wij vragen u of u het kunstwerk wilt ophalen op ons adres in Oudewater of wilt laten bezorgen.

2) Bezorgen:

Sille bezorgt het kunstwerk op afspraak nadat wij telefonisch contact met u hebben opgenomen. We rekenen hiervoor een kleine vergoeding van 0,44 cent per kilometer. U kunt uw bezorgkosten eenvoudig berekenen bij het orderformulier. Kunstwerken kleiner dan 70 x 170 cm worden voor € 7,50 zorgvuldig via pakketservice verzonden. Bij aankoop boven de € 1500,- is de bezorging gratis.

3) Betalen:

Na de orderbevestiging neemt Sille Gallery contact op met de vraag op welke wijze u wilt betalen. Dit kan via (maandelijkse) overboeking of contant bij aflevering. Huurbedragen tot € 25,- per maand dienen per 6 maanden te worden voldaan. Huurbedragen tussen de € 25,- en € 45,- per maand dienen per kwartaal te worden voldaan. En huurbedragen boven € 45,- per maand mogen per maand worden voldaan. Bij aankoop kunt u eventueel gebruik maken van onze kunstkoopregeling.

4) Niet-goed-geld-terug garantie:

Wij hanteren de Niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop en bij huurbedragen boven de € 25,- per maand. Alhoewel een kunstwerk vaak nog veel indrukwekkender is dan de afbeelding op het beeldscherm, kan het natuurlijk gebeuren dat het kunstwerk toch tegenvalt.
Laat het ons zo snel mogelijk – maar binnen twee werkdagen – telefonisch weten (0348 – 748 115) als u het werk niet wilt houden.

5) Uitleenperiode:

U huurt een kunstwerk maximaal 6 maanden. U hoeft niet bang te zijn dat u vergeet wanneer de uitleenperiode precies afloopt. Een uitleen gaat nooit vanzelfsprekend over in koop. Na 6 maanden neemt Sille Gallery contact op om van u te vernemen of u wilt verlengen, wisselen, aankopen of ophalen. Bij aankoop worden de huurkosten van de laatste 6 maanden volledig in mindering gebracht op de verkoopprijs. U krijgt een factuur zodat u het resterende bedrag kunt overmaken en het kunstwerk is dan uw eigendom.

6) Reserveren:

Wilt u het kunstwerk eerst in het echt komen bekijken in onze galerie in Oudewater voor u beslist of u het wilt huren of kopen? In onze grote galeriewinkel kunnen helaas niet alle kunstwerken die op onze website staan tegelijkertijd geëxposeerd worden. Maar na een reservering kunt u altijd een afspraak maken voor bezichtiging van uw favoriete werk zodat u zeker weet dat het in de galerie aanwezig is.

Reserveren kan ook als u de beslissing voor huur of aankoop even wilt uitstellen, na een online-reservering is het kunstwerk vijf dagen voor u gereserveerd. U kunt maximaal drie kunstwerken reserveren die beschikbaar zijn.

7) Tijdelijk niet beschikbaar:

Is er een kunstwerk aangeduid met ‘tijdelijk niet beschikbaar’ dan is deze hoogstwaarschijnlijk verhuurd. Die huurder is dan de eerst gerechtigde voor aankoop. Uiteraard kunt u wel bij ons aangeven geïnteresseerd te zijn. We kunnen dan vrijblijvend nagaan wanneer het kunstwerk weer beschikbaar is en hoe groot de kans is dat deze wel of niet wordt aangekocht door de huidige huurder.

Heeft u vragen?

Neem contact op via info@sillegallery.com of bel 0348 – 748 115.

Sille Galerie & Kunstuitleen
Goudsestraatweg 8  3421 GJ – Oudewater (Utrecht)