Verhuur en verkoop kunst

Sille Gallery bemiddelt, adviseert en waarborgt bij verkoop of verhuur de belangen van zowel de klant als de kunstenaar. Sinds 2007 is de galerie zeer actief in de kunstwereld en sinds 2011 beheerder van een ruime opgezette hedendaagse galerie in Oudewater. Naast een uitgebreid netwerk heeft Sille ook de expertise en is op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de hedendaagse beeldende kunst.

Op onze website tonen we kunstwerken die u op exposities in de galerie kunt verwachten. Omdat wij altijd blijven zoeken naar nieuwe talenten en van de huidige kunstenaars de nieuwste kunstwerken aanbieden, is onze collectie erg dynamisch.

Naast schilderijen, sculpturen en fotografie bieden we ook toegepaste kunst en meubeldesign aan.

 

Neemt u kennis van onze online collectie en de kunstenaars. Bij elk beschikbaar kunstwerk staan de koop- en/of huurkosten vermeld. Sommige kunstwerken zijn alleen te koop en niet te huur, dit bepaalt de kunstenaar. Een weekje uitproberen is natuurlijk altijd mogelijk!

Online reserveren?

Als u de galerie wilt bezoeken, schroom dan niet om een vrijblijvende reservering te maken van uw favoriete kunstwerk(en). Wij zorgen dat deze voor u zijn gereserveerd wanneer u de galerie wilt bezoeken.

Oudewater ligt zeer centraal tussen de vier grote steden.
Met de auto vanaf Utrecht, Gouda, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam bent u er in minder dan 45 minuten.