fbpx

Verhuur en verkoop kunst

Sille Gallery bemiddelt, adviseert en waarborgt bij verkoop of verhuur de belangen van zowel de klant als de kunstenaar. We zijn zeer actief in de kunstwereld en beheren een ruime hedendaagse kunstgalerie in Oudewater. Naast een uitgebreid netwerk heeft Sille ook de expertise voor persoonlijk kunstadvies en zijn we op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de hedendaagse beeldende kunst.

Op de website tonen we kunstwerken die u op exposities in de galerie kunt verwachten. Omdat wij altijd blijven zoeken naar nieuwe talenten en van de huidige kunstenaars de nieuwste kunstwerken aanbieden, is onze collectie dynamisch maar ook herkenbaar.

Naast schilderijen, sculpturen en fotografie presenteren wij wandobjecten, textielkunst en een kleine collectie meubeldesign.

verhuur en verkoop kunstgalerie

Online kunstcollectie

Neemt u kennis van onze online collectie en de kunstenaars. Bij elk beschikbaar kunstwerk staan de koop- en/of huurkosten vermeld. Sommige kunstwerken zijn alleen te koop en niet te huur, dit is afhankelijk van het type kunstwerk en de grootte van de beschikbare collectie. Een aantal dagen uitproberen is natuurlijk altijd mogelijk.

Galerie in Oudewater

Vanuit een grote en stoere ruimte in het centraal gelegen en karakteristieke stadje Oudewater runt eigenaresse Tamara Sille al ruim tien jaar een galerie met een keur aan getalenteerde kunstenaars. Ze zette al in 2007 een online galerie op en kocht tijdens de vorige grote crisis haar huidige ruimte. Ze selecteert vanuit haar expertise vooruitstrevende en veelbelovende kunstenaars met (internationale) allure. Met een klein team van medewerkers worden in de galerie exposities georganiseerd en wordt een deel van de collectie ook gepresenteerd op beurzen in binnen- en buitenland.

Oudewater ligt zeer centraal tussen de vier grote steden. Met de auto vanaf Utrecht, Gouda, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam bent u er in minder dan 45 minuten.

Sille Gallery – Goudsestraatweg 8 – 3421 GJ – Oudewater

Jenny Boot Sille Gallery

Online kunst reserveren?

Als u de galerie wilt bezoeken, schroom dan niet om een vrijblijvende reservering te maken van uw favoriete kunstwerk(en). Wij zorgen dat deze voor u zijn gereserveerd wanneer u de galerie wilt bezoeken.