Zoekt u hedendaagse of moderne kunst?

Er is soms verwarring over hedendaagse- of moderne kunst
Hedendaagse kunst is alle beeldende kunst die “nu” gemaakt wordt. Hedendaagse kunst wordt tentoongesteld in voornamelijk musea en kunstgalerieën. In de kunstbeschouwing wordt de recente kunst vanaf de jaren zestig meestal hedendaagse kunst of actuele kunst genoemd. Eerdere uitingen van kunst van de 20e eeuw krijgen in de kunstgeschiedenis meestal de naam “moderne kunst” maar de scheidslijn is niet absoluut en sommige kunstenaars vallen in beide categorieën.

Bij Sille Gallery treft u voornamelijk hedendaagse kunst aan van kunstenaars die nu actief zijn
• Schilderijen, fotografie en sculpturen
• Voor zowel huur als koop
• Van Nederlandse kunstenaars
• Voor uw woning, tuin of kantoor

Kunst: Furona, Pacific van kunstenaar Rinus Hofman

Rinus
Hofman

layered oil paintings
Kunst: Bellenblaas van kunstenaar Saskia Hoeboer

Saskia
Hoeboer

small art handmade
Kunst: Naakt 2 van kunstenaar Jan van Lokhorst

Jan
van Lokhorst

figurative and abstract oil paintings

Op onze website kunt u gemakkelijk en overzichtelijk zoeken in onze kunstcollectie. U kunt sorteren op techniek, stijl, onderwerp, afmeting, prijs en kleur.

Een kunstwerk in opdracht laten maken

Spreekt de kunst van een bepaalde kunstenaar u erg aan maar is er momenteel geen passend kunstwerk beschikbaar? Kunstenaars werken ook in opdracht. Er wordt dan goed naar uw wensen geluisterd, zodat de kunstenaar in zijn eigen stijl een nieuw en uniek schilderij of sculptuur kan vervaardigen. Dit is altijd vrijblijvend omdat het eindresultaat niet vaststaat. Vraag naar de mogelijkheden.

Schilderij links van Rinus Hofman bij Sille Gallery (verkocht)

Kunstadvies

Bent u op zoek naar kunst maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? Sille Gallery geeft gratis kunstadvies. Kunstadviseur Tamara Sille kan u bijvoorbeeld ook diverse schilderijen of sculpturen op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn.

Vrijblijvend

Vragen of interesse in het kunstadvies? We gaan graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen. Neem contact op met Tamara Sille

tamara@sillegallery.com