fbpx

Biografie

Ruben Creemers begon zijn creatieve pad al op jonge leeftijd. Nadat hij zijn jeugd had doorgebracht in het goede gezelschap van kleurpotloden, papier, verf en potloden, begon hij als muralist/graffitikunstenaar te experimenteren met fotografie, illustratie, typografie en grafisch ontwerp. Dit groeide uit tot een wilde passie voor grafisch ontwerp, branding en creatieve communicatie. Velden waarin hij nu al ruim 20 jaar professioneel werkzaam is. 

Naast zijn werk als grafisch ontwerper en art director heeft hij altijd een sterke drang gehad om dingen te creëren die niet voortkomen uit strategie, merkwaarden en bedrijfsrichtlijnen. Werk zonder compromissen die uit hem komen, zonder andere grenzen dan die van zichzelf. 

Het vervagen van de grenzen tussen creatieve disciplines – zowel digitaal als analoog – en deze combineren tot iets nieuws, is altijd een van zijn grootste fascinaties geweest. In zijn nieuwste werk onderzoekt hij de grenzen tussen schilderkunst en beeldhouwkunst. Verfstreken zonder randen, achtergrond of vaste compositie. Als een weerspiegeling van zichzelf en de wereld om hem heen. Een zoektocht naar (creatieve) vrijheid, loslaten en vertrouwen in het proces.

Kunstwerken van Ruben Creemers

Kunst: How sweet it is van kunstenaar Ruben Creemers
Ruben Creemers.

How sweet it is

78 x 20 cm (hxb) Wandobjecten € 3450 Alleen verkoop
Kunst: Falling feathers van kunstenaar Ruben Creemers
Ruben Creemers.

Falling feathers

125 x 87 cm (hxb) Wandobjecten € 4250 Alleen verkoop

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
1 t/m 9 augustus gesloten

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater