Proefplaatsing of advies

Wilt u kunst uitproberen? Sille Gallery geeft u de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende proefplaatsing. U kunt dan ervaren hoe het kunstwerk in uw woning, bedrijf of tuin tot zijn recht komt. Als u het kunstwerk niet zelf kunt vervoeren, kunnen we het kunstwerk ook bij u bezorgen. U kunt het zelfs een paar dagen op zicht hebben zonder kosten of verplichtingen.

Wilt u liever eerst een (digitaal)advies? Voor iedere plek in huis of tuin en voor uw bedrijfsruimte geven wij advies. Sille Gallery kan door middel van een kort gesprek inschatten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Er wordt een foto van de ruimte gemaakt en diverse suggesties worden u digitaal gepresenteerd. Met het digitaal kunstadvies ziet u de toegevoegde waarde van een kunstwerk in uw woon- of werkomgeving gewoon op uw eigen computer. Uiteraard kunt u ook zelf een foto mailen van de ruimte en kunnen wij een gewenst kunstwerk daarin digitaal tonen.

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? Sille Gallery begeleidt ook kunst in opdracht. Wij zoeken de meest geschikte kunstenaar die past bij uw wensen. Na het maken van een aantal schetsen wordt het kunstwerk in opdracht vervaardigd en veelal vrijblijvend.

Try out Art

Heeft u interesse in gratis proefplaatsing, digitaal kunstadvies of kunst in opdracht?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.