fbpx
Friday, 17 April 2020

Zomerexpositie Spiegel start 13 juni

 

Ook dit jaar organiseert Sille Gallery een zomerexpositie. Het thema biedt weer veel mogelijkheden en luidt deze keer: ‘Spiegel’.
Om tot een spannende tentoonstelling op niveau te komen, werken kunstenaars binnen hun eigen stijl aan een of meerdere topstukken. Het thema is Spiegel, denk hierbij aan het gebruik van het materiaal spiegel, tweevoud, reflectie, weerspiegeling etc. Dit kan zowel abstract, figuratief, realistisch, twee- of driedimensionaal zijn. Naast de vaste kunstenaars waar Sille Gallery mee werkt is deze tentoonstelling ook een openinschrijving. De inschrijvingen worden beoordeeld op eigenheid, originaliteit, kwaliteit en moet een vernieuwend karakter bezitten waarmee de kunstenaar het thema Spiegel heeft verenigd in zijn kunst.


De tentoonstelling start op 13 juni, vanwege het COVID-19 zal de feestelijke opening met het Kunst & Culinair event misschien later plaatsvinden. Wanneer die datum bekend is zullen wij dat iedereen laten weten. De toegang is gratis voor iedereen. DON food&events gaat de catering verzorgen tijdens Kunst & Culinair voor de galerie. Hij gaat de gerechten laten glinsteren en blinken! Wij zijn benieuwd wat die voor ons gaat maken….. misschien een culinair spiegelei?! Mis het niet, volg ons op Facebook. Als je aan vinkt dat je geïnteresseerd bent in het evenement blijf je via Facebook op de hoogte.

Sculptuur keramiek Margarita van der Velden


Zomerexpositie Spiegel start 13 juniTerug naar overzicht
Deel bericht
Zomerexpositie Spiegel start 13 juni Sfeer Zomerexpositie Spiegel start 13 juni Sfeer Zomerexpositie Spiegel start 13 juni

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater