fbpx

Kleurrijke schilderijen van hedendaagse kunstenaars.

Sille Gallery biedt u een ruime keus aan originele kleurrijke schilderijen van Nederlandse kunstenaars. U kunt op onze website eenvoudig zoeken in de collectie. U kunt zelfs de kleuren aanvinken waarop u wilt zoeken. We hebben in de collectie figuratieve, realistische en abstracte schilderkunst.

Wij selecteren de kunstenaars op eigenheid, vernieuwing en professionaliteit. Laat uw woning of kantoor spreken met kunst. Vaak wordt er gewerkt met een rustige basis en is een kleurrijk schilderij juist een “fit in”. De balans zoeken waarbij een kunstwerk wel zijn kracht kan uitdragen zonder dat het een dissonant is. Een interieur wordt met kunst persoonlijk en eigen.

Is het aanbod te overweldigend? U kunt in onze kunstcollectie eenvoudig filteren.

kleurrijke abstracte schilderijen

Advies

Heeft u interesse in advies? Voor iedere plek in huis of tuin en voor uw bedrijfsruimte geven wij advies. Sille Gallery kan doormiddel van een kort gesprek inschatten wat uw wensen en verwachtingen zijn. We kunnen daarna langskomen met een aantal kunstwerken. U mag natuurlijk ook naar de galerie komen en vertellen wat jullie ideeën zijn. We kunnen in de galerie eenvoudig werken met voorbeelden. U kunt ook een foto van de ruimte maken zodat wij diverse suggesties digitaal kunnen presenteren.

Op onze website

  • Voor zowel huur als koop
  • Uniek en van Nederlandse kunstenaars
  • In elk formaat en materiaal
  • Voor uw woning of kantoor
  • Zoek in onze online schilderijen collectie

 

Kleurrijke schilderijen zijn vaak opgebouwd uit contrasterende kleuren; warme of koude kleuren. Warme kleuren hebben een gele ondertoon. Kleuren wekken een aantal uiteenlopende emoties op, van blij tot actief, rustgevend en dromerig. Kunstenaars gebruiken kleur in schilderkunst heel doordacht. Ze kiezen bewust voor bepaalde kleuren en laten andere kleuren weg.

Collectie

Op onze website kunt u eenvoudig en overzichtelijk zoeken in de collectie. U kunt o.a. zoeken op onderwerp, stijl, afmeting en kleur. Maak een lijst van uw favoriete kunstwerken, reserveer ze vrijblijvend en kom ze in de galerie bewonderen.