fbpx

Kunst huren voor bedrijven

Kunst op kantoor, spreekkamer, wachtruimte of bij de entree zorgt voor een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en medewerkers. Of het nu gaat om een enkel kunstwerk of een totaalinrichting; iedere klant, groot of klein krijgt onze persoonlijke aandacht. Zo kunt u bij ons gratis advies inwinnen en gebruiken maken om schilderijen of sculpturen te huren of aan te kopen.

Kunst huren voor bedrijven is interessant en geeft ook de mogelijkheid om na een aantal jaren voordelig aan te kopen. Laat u zich door ons voorlichten en maak gebruik van onze voordelige tarieven speciaal voor bedrijven. Bij ons is service inbegrepen: het transport maar ook het inrichten en de verzekering kunnen wij verzorgen.

Speciaal voor bedrijven kan er al gehuurd worden vanaf € 5,- per maand, deze kosten zijn voor bedrijven vaak in zijn geheel aftrekbaar. De half jaarlijkse wisseling is altijd inbegrepen waardoor de uitstraling op uw kantoor eigentijds en inspirerend blijft.

Na een korte intake bij u op kantoor kunnen wij een aantal voorstellen doen. Wij houden dan rekening met uw budget, imago, samenstelling van de collectie en de juiste formaten.

Bij ons is het mogelijk om de kunstwerken op locatie uit te kiezen deze proefplaatsing is nog altijd vrijblijvend en kosteloos.

Interesse in kunst op kantoor?

Neemt u contact op met onze kunstadviseur Tamara Sille 06 526 423 44 of mail tamara@sillegallery.com We komen graag bij u langs.

Support Dutch Art

Maak kennis met de diversiteit van de hedendaagse kunstenaars in onze kunstcollectie en ondersteun hiermee de Nederlandse kunst.

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? U kunt er uiteraard ook voor kiezen een kunstwerk in opdracht te laten vervaardigen. Laat u vrijblijvend door ons adviseren. Wij zoeken bij uw wensen de meest geschikte kunstenaar(s) en verzorgen het complete traject van kunstadvies, ontwerpfase tot plaatsing.

Ophangsystemen

Sille Gallery is officieel dealer in ophangsystemen van Stas en Artiteq. Ophangstystemen zijn ideaal voor bedrijven die kunst huren. Er kan dan eenvoudig gewisseld worden met de kunstcollectie op kantoor. Wij monteren ook op locatie.