fbpx

Relatiegeschenken geef een kunstwerk cadeau

Sille Gallery heeft diverse unieke kunst- en relatiegeschenken.
Brainstormen over een bijzonder origineel kunstgeschenk voor bijvoorbeeld uw relatie?

Wees origineel en maak gebruik van onze expertise zodat de ontvanger een tijdloos en bijzonder aandenken ontvangt. Een kunstwerk is uniek het straalt creativiteit maar heeft ook symbolische waarde.

Heeft u wel een waardevol cadeau in gedachten voor een speciaal persoon maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken? Neem contact op met Sille Gallery.

kunst relatiegeschenken

Wilt een een kunstwerk aan iemand cadeau doen? Laat u door ons adviseren. Smaken zijn natuurlijk altijd verschillend en twijfelt u daarom of de ontvanger content zal zijn met het gekozen kunstwerk? De ontvanger heeft bij ons de mogelijkheid om het te ruilen!

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kunstbon te geven. Ook voor meerdere relatiegeschenken is de kunstbon erg interessant. De ontvangers hebben de keuze uit een breed scala van schilderijen, fotografie en sculpturen. Ook kan er al kunst gehuurd worden vanaf € 15,- per maand.

kunst cadeaubonmapje

Cadeaubon in verpakking

Cadeaubon in bijpassende map. A5 formaat met lint. Keuze uit 2 variaties. De kunstbon wordt kosteloos in een speciaal verzenddoosje naar u of uw ontvanger verzonden

Bekijk

Cadeaubon in Luxe verpakking

Luxe verpakking voor de bijzondere overhandiging. Hoogglans baroklijst, dubbel passe-partout, transparant ingepakt met lint en verzending. € 65,- extra.

Bekijk

Laat u vrijblijvend adviseren

Bekijk onze online collectie en kunstenaars.

Of breng een bezoek aan de galerie in Oudewater.