fbpx
zaterdag, 24 augustus 2024

Agenda najaar 2024 bij Sille Gallery in Oudewater

Dit najaar staan een aantal kunstevents op de planning van Sille Gallery. Niet alleen in Oudewater presenteren wij ons maar ook in Amsterdam en Den Haag.

Zomerexpositie ‘Dé Kleur’ verlengt

-T/m eind september 2024 is de Zomerexpositie met thema Dé Kleur verlengd. 35 kunstenaars hebben met uiteenlopende achtergronden een deelname in de tentoonstelling, elk met hun unieke interpretatie van kleur. Kom langs om de tentoonstelling te bekijken.

Art The Hague

-Woensdag 2 oktober t/m zondag 6 oktober presenteren wij ons op Art The Hague. Het is de kunstbeurs die het internationale karakter van Den Haag toont, rondleidingen en tentoonstellingen organiseert, kunstliefhebbers en het bedrijfsleven betrekt bij hedendaagse kunst. Er is een zorgvuldige selectie van 48 Nederlandse en internationale galeries. Sille Gallery zal werken presenteren van o.a. Barend Houtsmuller, Olga Pullens, Kaat Stieber, Geeske van de Molengraft, Angelo Moyano, Saskia Hoeboer, Evelyn Hamilton en Tonny de Brouwer. Wij, Sille Gallery zijn te vinden op stand 8. Tickets kunnen worden gekocht via de site van Art The Hague voor €12,50.

Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

AAF Amsterdam

-Woensdag 9 oktober t/m zondag 13 oktober is de 18e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam. Een breed scala van zowel internationale als Nederlandse galeries zullen 1000’en hedendaagse kunstwerken tentoonstellen. Er is voor iedere smaak en ieder budget iets moois te vinden. Op stand A20 is Sille Gallery te vinden op de AAF Amsterdam. Wij presenteren daar kunst van Suus Suiker, Angelo Moyano, Geeske van de Molengraft, Olga Pullens en Tonny de Brouwer. Op de website kunnen tickets worden gekocht, de entreekosten zijn vanaf €12,-.

De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam

Voor onze relaties hebben we ook vrijkaarten van beide beurzen. Stuur een mail naar info@sillegallery.com

Duotentoonstelling Suiker X De Groot

-Zondag 20 oktober t/m dinsdag 31 december presenteren wij de nieuwe ‘Duotentoonstelling Suiker X De Groot‘. Twee unieke kunstenaars Suus Suiker en Marthijn de Groot brengen hun werelden samen. De Groot staat voor een expressieve en krachtige beeldtaal waarin twee uitersten worden verenigd. Suiker daarentegen creëert dromerige, gelaagde landschappen waarin natuur, kleur en abstractie samenkomen tot een harmonieuze symbiose van techniek en gevoel.

De feestelijke opening is op zondag 20 oktober om 15.00 uur. Beide kunstenaars zullen ook aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom.

Kunst- & Sieraadweekend

-Vrijdag 15 november t/m 17 november is er een feestelijk weekend bij ons in de galerie in Oudewater. De sieraadcollecties worden groots uitgepakt met voornamelijk unieke exemplaren. In de expositie zie je een gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen en is er de mogelijkheid om sieraden te passen. De sieradenmakers, goud- en edelsmeden zijn aanwezig om hun collecties zelf te presenteren.


Agenda najaar 2024 bij Sille Gallery in OudewaterTerug naar overzicht
Deel bericht
Agenda najaar 2024 bij Sille Gallery in Oudewater

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
Extra zondag 20 oktober 12:00 – 17:00

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Adres