fbpx
maandag, 06 juli 2015

Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015!

Wat een spektakel, de hele dag was er in en om de galerie een gezellige drukte. De expositie was voor velen een totale verrassing. “Nooit geweten dat hier zo’n grote galerie zit” of “Wat een variatie aan kunst is er te zien met dit wieler-thema “.

Er werd heerlijk vertoefd op het Franse terras voor de galerie. Grandi Vini schonk mooie wijnen en champagne en Jan van der Vlist had de leuke bistrosetjes geleverd. Er werd live geschilderd door Fitrajaya en Dick Tulp en Yvetta Paris zong meeslepende Franse chansons. Ook aan heerlijk eten ontbrak het niet.

Cojan van Toor, die de hele dag fotografisch had vastgelegd, opende zijn studio voor publiek naast de galerie. De gele lopers waren zelfs te zien op de livebeelden van de helikopter op TV!

Expositie nog niet bezocht?

De expositie Tour de ART is nog niet voorbij. U kunt de galerie nog bezoeken op donderdag, vrijdag of zaterdag. Zondag 26 juli is de allerlaatste kans voor deze expositie en is de galerie speciaal op afspraak geopend.
U kunt daarvoor contact opnemen en een afspraak maken.


Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015!Terug naar overzicht
Deel bericht
Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015! Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015! Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015! Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015! Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sillegallery 2015!

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater