maandag, 06 juli 2015

Drukte op Tour expositie bij Sille

Wat een spektakel, de hele dag was er in en om de galerie een gezellige drukte. De expositie was voor velen een totale verrassing. “Nooit geweten dat hier zo’n grote galerie zit” of “Wat een variatie aan kunst is er te zien met dit wieler-thema “.

Er werd heerlijk vertoefd op het Franse terras voor de galerie. Grandi Vini schonk mooie wijnen en champagne en Jan van der Vlist had de leuke bistrosetjes geleverd. Er werd live geschilderd door Fitrajaya en Dick Tulp en Yvetta Paris zong meeslepende Franse chansons. Ook aan heerlijk eten ontbrak het niet.

Cojan van Toor, die de hele dag fotografisch had vastgelegd, opende zijn studio voor publiek naast de galerie. De gele lopers waren zelfs te zien op de livebeelden van de helikopter op TV!

Expositie nog niet bezocht?

De expositie Tour de ART is nog niet voorbij. U kunt de galerie nog bezoeken op donderdag, vrijdag of zaterdag. Zondag 26 juli is de allerlaatste kans voor deze expositie en is de galerie speciaal op afspraak geopend.
U kunt daarvoor contact opnemen en een afspraak maken.

150622


Drukte op Tour expositie bij SilleTerug naar overzicht
Deel bericht
Drukte op Tour expositie bij Sille Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sille Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sille Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sille Sfeer Drukte op Tour expositie bij Sille

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00

Contact

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Van harte welkom in onze galerie in Oudewater. U hoeft i.v.m. Corona vooraf geen afspraak te maken, de galerie is ruim van opzet. Wilt u liever een afspraak maken voor een exclusief bezoek? Neem dan gerust contact op.

Route