fbpx
zaterdag, 19 september 2020

Dynamische collectie gehele najaar 2020 bij Sillegallery

Onze kunstcollectie wisselt ieder seizoen. Elke maand verschijnen er weer nieuwe kunstwerken van onze vaste kunstenaars. Ook bieden we ruimte aan nieuwe kunstenaars waardoor de collectie dynamisch blijft.

Dwaal heerlijk rond in onze online kunstcollectie of plaats vrijblijvend een reservering en ben er zo verzekerd van dat met een galeriebezoek, de gekozen kunst te bewonderen is.

Een aantal van onze kunstenaars hebben we extra uitgelicht in onze galerie. We tonen daarvan de meest recente werken. We hebben een feestelijk weekend op zaterdag 10 oktober & zondag 11 oktober. Voor een meet & greet met de kunstenaar is hier de mogelijkheid toe op zaterdag 10 oktober. Maak hiervoor een afspraak via info@sillegallery.com.

Sille Gallery is ruim van opzet vandaar dat een bezoek aan de galerie een prima mogelijkheid is om kunst te bewonderen. U hoeft voor de donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag 11 oktober vooraf geen afspraak te maken en is het niet verplicht een mondkapje te dragen. Op andere momenten kunt u een afspraak maken. Maak daar gerust gebruik van en geniet van deze exclusiviteit. Wenst u dat wij een mondkapje dragen dan zullen wij dat zeker doen.

Deelnemende kunstenaars najaar 2020 uitgelicht:

Bernadette Sterk
Rinus Hofman
Marlies Geldof
Angelique Cremers
Suus Suiker
Martin Copier
Jos van Beek
Anouk van Tetering
Samuel Dejong
Jenny Boot


Dynamische collectie gehele najaar 2020 bij SillegalleryTerug naar overzicht
Deel bericht
Dynamische collectie gehele najaar 2020 bij Sillegallery Sfeer Dynamische collectie gehele najaar 2020 bij Sillegallery

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater