zaterdag, 19 september 2020

Dynamische collectie gehele najaar 2020

Onze kunstcollectie wisselt ieder seizoen. Elke maand verschijnen er weer nieuwe kunstwerken van onze vaste kunstenaars. Ook bieden we ruimte aan nieuwe kunstenaars waardoor de collectie dynamisch blijft.

Dwaal heerlijk rond in onze online kunstcollectie of plaats vrijblijvend een reservering en ben er zo verzekerd van dat met een galeriebezoek, de gekozen kunst te bewonderen is.

Een aantal van onze kunstenaars hebben we extra uitgelicht in onze galerie. We tonen daarvan de meest recente werken. We hebben een feestelijk weekend op zaterdag 10 oktober & zondag 11 oktober. Voor een meet & greet met de kunstenaar is hier de mogelijkheid toe op zaterdag 10 oktober. Maak hiervoor een afspraak via info@sillegallery.com.

Sille Gallery is ruim van opzet vandaar dat een bezoek aan de galerie een prima mogelijkheid is om kunst te bewonderen. U hoeft voor de donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag 11 oktober vooraf geen afspraak te maken en is het niet verplicht een mondkapje te dragen. Op andere momenten kunt u een afspraak maken. Maak daar gerust gebruik van en geniet van deze exclusiviteit. Wenst u dat wij een mondkapje dragen dan zullen wij dat zeker doen.

Deelnemende kunstenaars najaar 2020 uitgelicht:

Bernadette Sterk
Rinus Hofman
Marlies Geldof
Angelique Cremers
Suus Suiker
Martin Copier
Jos van Beek
Anouk van Tetering
Samuel Dejong
Jenny Boot


Dynamische collectie gehele najaar 2020Terug naar overzicht
Deel bericht
Dynamische collectie gehele najaar 2020 Sfeer Dynamische collectie gehele najaar 2020

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00

Contact

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Van harte welkom in onze galerie in Oudewater. U hoeft i.v.m. Corona vooraf geen afspraak te maken, de galerie is ruim van opzet. Wilt u liever een afspraak maken voor een exclusief bezoek? Neem dan gerust contact op.

Route