fbpx
woensdag, 20 december 2023

Open tussen de feestdagen

Geopend tussen Kerst en Oud & Nieuw

Terwijl we ons allemaal druk voorbereiden op de feestdagen, willen we jullie laten weten dat de galerie ook tussen Kerst en Oud & Nieuw geopend zal zijn. Als je behoefte hebt aan een moment van rust en inspiratie te midden van de feestdrukte en even ontspannen kunst wilt kijken of als je op zoek bent naar een uniek last-minute cadeau, kom dan langs en ontdek de bijzondere collectie kunstwerken die onze galerie te bieden heeft.

Speciale openingstijden tussen Kerst en Oud & Nieuw:

Donderdag 28 december: 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag 29 december: 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag 30 december: 10:00 – 16:00 uur
(andere dagen op afspraak)

Onthulling gevelkunstwerk

 

Met trots hebben wij afgelopen vrijdagavond een nieuw pronkstuk aan de gevel van de galerie onthuld. Een meesterwerk van onze getalenteerde kunstenaar Angelo Moyano. Dit robuuste abstracte kunstwerk in cortenstaal is gemaakt in zijn kenmerkende stijl en een aanwinst voor het aanzicht van de galerie. Het is Angelo’s eerste gevelobject en het is niet te koop maar wie weet volgen er meer… Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een ontwerp van zijn hand.

Eindejaars groet

Namens het hele team van Sille Gallery willen we de bezoekers en kunstenaars bedanken voor de fijne positieve vibe het afgelopen jaar. Jullie samenwerking, aanwezigheid en enthousiasme hebben onze exposities en evenementen extra bijzonder gemaakt.

Terwijl we het jaar afsluiten, kijken we met veel vreugde terug op alle mooie momenten die we samen hebben gedeeld. Sille Gallery wenst iedereen een schitterend einde van het jaar en een inspirerend nieuw jaar vol kunstzinnige ervaringen.

Op deze foto Zoë van Bon, Wilfred van Breda, Sonja van Wijk en Tamara Sille met kunst van Chris Gadiot en Marthijn de Groot


Open tussen de feestdagenTerug naar overzicht
Deel bericht

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
1 t/m 9 augustus gesloten

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater