maandag, 31 oktober 2016

Galerie Sille in Amsterdam op AAF

In de Kromhouthal van Amsterdam Noord stond Galerie Sille eind oktober 2016 op de Affordable Art Fair.
Veel nieuwe contacten opgedaan en wat staat Oudewater daar nu op de kaart!

De fotografische kunstwerken van Barend Houtsmuller waren enorm intrek waardoor veel van zijn werken de oplage van 10 hebben bereikt. Reden te meer voor Barend om nieuw werk te maken. Een nieuwe serie is te zien op het Kunst & Sieraadweekend van 18, 19 en 20 november bij Galerie Sille.

Ook de andere kunstenaars die gepresenteerd werden op de beurs, zijn nu weer hoofdexposant tijdens het Kunst & Sieraadweekend!

oa. Hans Leijerzapf, Debby van Zon, Marieke Bekke, Angelique Mathijssen van Den Bosch (schilderijen), Leny Franken en Mari Meszaros (sculpturen) tonen eveneens hun meest recente kunstwerken.

   

 


Galerie Sille in Amsterdam op AAFTerug naar overzicht
Deel bericht
Galerie Sille in Amsterdam op AAF Sfeer Galerie Sille in Amsterdam op AAF Sfeer Galerie Sille in Amsterdam op AAF Sfeer Galerie Sille in Amsterdam op AAF Sfeer Galerie Sille in Amsterdam op AAF

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00

Contact

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Van harte welkom in onze galerie in Oudewater. U hoeft i.v.m. Corona vooraf geen afspraak te maken, de galerie is ruim van opzet. Wilt u liever een afspraak maken voor een exclusief bezoek? Neem dan gerust contact op.

Route