fbpx
zaterdag, 01 november 2014

Gevelteken van Tamara Sille in Oudewater

Wat een belangstelling voor de geveltekens!
“Ik wil iedereen bedanken die het project hebben georganiseerd en ondersteunt en natuurlijk alle andere kunstenaars. Maar met name Els Verseveld, wat een fantastische en inspirerende vrouw. Ze heeft me super geholpen ook met de uitvoering in keramiek, echt een professional in het vak. Ik voelde me vereerd een gevelteken te mogen maken” Tamara Sille.

Peperstraat 16 te Oudewater

In het gevelteken komen de vier ambachten (die zich er hebben gehuisvest): kleermaker, kruidenier, juwelier en muzikant terug in de ornamentiek. De ligging centraal in Oudewater heeft de hoofdvorm bepaald. Zoals de huidige bewoners ook omschrijven “Op welke plek je je in de woning ook bevindt, je kijkt aan alle kanten de stad in”. De portretten in het gevelteken kijken ook alle kanten op en de voeglijnen geven het centrum weer.

Tamara Sille 2014

Oudewater 01-11-2014 Peperstraat 16 Onthulling van de eerste zeven geveltekens ‘Oudewater 2015’ met burgemeester Pieter Verhoeve, Els Verseveld, Tamara Sille en Alfred Blaauw


Gevelteken van Tamara Sille in OudewaterTerug naar overzicht
Deel bericht
Gevelteken van Tamara Sille in Oudewater Sfeer Gevelteken van Tamara Sille in Oudewater

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater