fbpx
zaterdag, 04 september 2021

Kunst & Sieraadweekend 5, 6 en 7 november

Het is al weer vijf jaar geleden dat er een Kunst & Sieraadweekend was bij Sille Gallery. Maar wie wacht wordt goed beloond. Het zal resulteren in een bijzonder vernieuwde collectie van onze sieradenmakers.

Er zullen weer sieraden te zien zijn van goudsmid Liesbeth Brands en het Oudewaters Klei collectief. Als nieuwkomers hebben we de groep goudsmeden ‘Zilverschoon’ en kunstenares Saskia Hoeboer.

Iedereen is van harte welkom op vrijdagavond 5 november (tevens de opening van de Duo tentoonstelling Boot & Suiker) zaterdag 6 november en zondag 7 november.

 

 

Meer info volgt…

 


Kunst & Sieraadweekend 5, 6 en 7 novemberTerug naar overzicht
Deel bericht
Kunst & Sieraadweekend 5, 6 en 7 november Sfeer Kunst & Sieraadweekend 5, 6 en 7 november

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

LET OP: de A12 vanaf Utrecht tot afslag Oudewater gaat dicht van 27 september t/m 5 oktober 2021. Oudewater is dan vanaf Utrecht zeer slecht te bereiken! Als u de parallelweg vanuit Utrecht naar De Meern kunt nemen is Oudewater wel te bereiken via Montfoort. Maar er wordt ernstige verkeershinder verwacht, een bezoek aan de galerie kunt u misschien beter even uitstellen.

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater