fbpx
dinsdag, 23 februari 2021

Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak)

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
1 t/m 9 augustus gesloten

Bezoek onze grote galerie in Oudewater, parkeren voor de deur!
De foto’s op deze pagina zijn een deel van onze collectie. U kunt online door de collectie surfen en vrijblijvende reserveringen plaatsen.

Online iets moois gezien? Laat het weten, dan zorgen we dat het is geëxposeerd wanneer u komt.

Wilt u liever meer digitaal zien? We kunnen van alle zijden foto’s of een filmpje sturen. Ook ophalen of laten bezorgen op locatie is mogelijk, zelfs een paar dagen opzicht zonder verplichtingen. Zo kunt u in alle rust ervaren of het past.

Contact: 0348 748 115 / 06 526 423 44
tamara@sillegallery.com

Hans Withoos

Collectie

In Oudewater treft u een ruime, moderne kunstgalerie van 450 m2 die staat voor hedendaagse kunst. Onze kunstenaars maken unieke kunstwerken. De collectie is zeer divers, van schilderijen en fotografie tot sculpturen en glaskunst tevens is er een kleine collectie wandobjecten, installaties, meubeldesign en toegepaste kunst te zien. Naast kunst aankopen kunt u bepaalde kunstwerken ook huren. Een bezoek aan de galerie is zeker de moeite waard.

moderne kunst aan de wand

gallery bezoeken

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? Sille Gallery begeleidt ook kunst in opdracht.

Heeft u op onze website kunst gezien die u erg aanspreekt en is daarvan geen passend kunstwerk in het juiste formaat of kleurstelling beschikbaar? Maar past de kunstenaarsstijl wel helemaal bij u? Dan is een kunstwerk in opdracht voor u zeker aan te raden. Kom eerst in de galerie kunstwerken bekijken die wel beschikbaar zijn van de betreffende kunstenaar. Aan de hand daarvan kunnen we een eventuele opdracht bespreken. kleurrijke schilderijen portret

kunstfotografie

grote kunstgalerie

In onze galerie aan de Goudsestraatweg 8 in Oudewater is er alle ruimte om rustig de kunst te bewonderen. Neem contact op voor een afspraak, reservering, proefplaatsing of bezoek aan de galerie buiten openingstijden.

Adres

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater
Nederland


Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak)Terug naar overzicht
Deel bericht
Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak)

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
1 t/m 9 augustus gesloten

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater