fbpx
dinsdag, 23 februari 2021

Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak)

OPENINGSTIJDEN

Zonder afspraak zijn we open iedere donderdag, vrijdag en zaterdag.

Naast onze openingstijden zijn we ook open op afspraak. Zeven dagen per week staan we graag voor u klaar. De foto’s op deze pagina zijn een deel van onze collectie. Wilt u meer zien van een kunstwerk? Maak een afspraak!

U kunt ook eerst online door de collectie surfen en vrijblijvende reserveringen plaatsen.

Wilt u liever meer digitaal zien? Of kunstwerken bij u op locatie?
Laat het weten. We kunnen meer foto’s en filmpjes tonen en bij interesse bezorgen we de kunst voor een proefplaatsing. Zo kunt u in alle rust ervaren of het past.

0348 748 115 / 06 526 423 44
tamara@sillegallery.com

moderne kunstgalerij open op afspraak

Collectie

In Oudewater treft u een ruime, moderne kunstgalerie van 400 m2 die staat voor hedendaagse kunst. Onze kunstenaars maken unieke kunstwerken. De collectie is zeer divers, van schilderijen en fotografie tot sculpturen en glaskunst tevens is er een kleine collectie wandobjecten, installaties, meubeldesign en toegepaste kunst te zien. Naast kunst aankopen kunt u bepaalde kunstwerken ook huren. Een bezoek aan de galerie is zeker de moeite waard.

moderne kunst aan de wand

gallery bezoeken

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? Sille Gallery begeleidt ook kunst in opdracht.

Heeft u op onze website kunst gezien die u erg aanspreekt en is daarvan geen passend kunstwerk in het juiste formaat of kleurstelling beschikbaar? Maar past de kunstenaarsstijl wel helemaal bij u? Dan is een kunstwerk in opdracht voor u zeker aan te raden. Kom eerst in de galerie kunstwerken bekijken die wel beschikbaar zijn van de betreffende kunstenaar. Aan de hand daarvan kunnen we een eventuele opdracht bespreken. kleurrijke schilderijen portret

kunstfotografie

grote kunstgalerie

In onze galerie aan de Goudsestraatweg 8 in Oudewater is er alle ruimte om rustig de kunst te bewonderen. Neem contact op voor een afspraak, reservering, proefplaatsing of bezoek aan de galerie.

Adres

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater
Nederland


Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak)Terug naar overzicht
Deel bericht
Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak) Sfeer Kunstgalerie 7 dagen per week OPEN (deels op afspraak)

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater