fbpx
vrijdag, 20 augustus 2021

Najaarstentoonstelling GO!

En we gaan… op naar een nieuw seizoen. Met fonkelnieuwe kunst uit onze vaste stal van kunstenaars en verwelkomen ook een nieuwe textielkunstenares tijdens onze Najaarstentoonstelling 2021 bij Sille Gallery.

GO! staat voor doorgaan en ‘never give up’.

Kunst is een beweging. Het zal nooit stoppen in zijn ontwikkeling of het nu in taal, beeld, geluid of beweging is. Het overspoelt, neemt mee, pakt, inspireert, schuurt en omarmt.

In de tentoonstelling zien we een combinatie van verschillende disciplines. Er komt kunst aan bod van o.a. Dindi, Marly Freij (vergezichten) Evelyn Hamilton, Jos van Beek, Kaat Stieber, Rinus Hofman, Martin Copier, Suus Suiker, Jenny Boot, Anouk van Tetering, Samuel Dejong, Liliane Demeester, Jeroen Stok, Geeske van de Molengraft, Fons Uytdehaag, Liliane Wessels en Sjaak Smeters.

En nieuw bij Sille Gallery: Marian Verdonk met textiele wandkunst in wol en zijde.

De tentoonstelling GO! is te bezoeken van 16 september t/m 16 oktober 2021.


Najaarstentoonstelling GO!Terug naar overzicht
Deel bericht
Najaarstentoonstelling GO!

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

LET OP: de A12 vanaf Utrecht tot afslag Oudewater gaat dicht van 27 september t/m 5 oktober 2021. Oudewater is dan vanaf Utrecht zeer slecht te bereiken! Als u de parallelweg vanuit Utrecht naar De Meern kunt nemen is Oudewater wel te bereiken via Montfoort. Maar er wordt ernstige verkeershinder verwacht, een bezoek aan de galerie kunt u misschien beter even uitstellen.

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater