fbpx
vrijdag, 12 januari 2024

Tentoonstelling Primus (Première Tentoonstelling)

We zijn verheugd om u uit te nodigen voor onze nieuwste expositie ‘Primus’(Première Tentoonstelling). Het Latijnse woord ‘Primus‘ betekent ‘Eerste’ en dat is precies wat deze tentoonstelling is. Onze eerste kunsttentoonstelling van het jaar 2024!

We presenteren 16 getalenteerde kunstenaars, elk met hun unieke stijl en expressie. Deze eerste expositie van het jaar omvat een mix van fotografie, schilderkunst en (wand) sculpturenDe diversiteit van de tentoongestelde werken biedt een breed spectrum aan stijlen, technieken en onderwerpen.

Er is kunst te zien van onder meer Ad Arma, Marly Freij, Geeske van de Molengraft, Evelyn Hamilton, Kaat Stieber(campagnebeeld), Carina Wagenaar, Trijnie Mohlmann, Mari Meszaros, Saskia Hoeboer, Olga Pullens, Tonny de Brouwer, Chris Gadiot, Marthijn de Groot, Lilian Wessels, Geert Verstappen en Fons Uytdehaag.

Bezoeken

De tentoonstelling is te bezoeken van donderdag 25 januari t/m maandag 1 april 2024 (2e Paasdag). De collectie uit deze verkooptentoonstelling zal in deze periode kunnen wisselen. Al iets bijzonders op het oog? Maak vrijblijvend online een reservering voor het betreffende kunstwerk of neem even contact op.

Bij Sille Gallery kan men parkeren voor de deur. De galerie is open op iedere donderdag, vrijdag en zaterdag.
We zijn extra open op zondag 3 maart & 1 april (2e Paasdag) van 12:00 tot 17:00 uur.

Vernissage

De officiële opening was op zondag 28 januari en werd erg goed bezocht. De opening werd voltrokken door Danny de Vries, de Burgemeester van Oudewater en de deelnemende kunstenaars vertelden over hun werk. Het was een gezellige drukte bij de lancering van de nieuwe tentoonstelling ‘Primus’.

Opening-primus-2024-Danny-de-Vries-Tamara-Sille-Ad-Arma

 

 

Primus-tentoonstelling-kunst

 

 


Tentoonstelling Primus (Première Tentoonstelling)Terug naar overzicht
Deel bericht

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater