fbpx
dinsdag, 20 augustus 2024

Sieraden en Boetseren: De kunst van Saskia Hoeboer

Saskia Hoeboer’s liefde voor sieraden ontstond al in haar kindertijd. Ze groeide op in een omgeving waar haar vader in de sieradenbranche werkte. Al vroeg raakte ze gefascineerd door de schoonheid en het vakmanschap van sieraden, een fascinatie die in de loop der jaren alleen maar sterker is geworden.

Naast het opgroeien in deze omgeving werkte ze jarenlang in een juwelierszaak. Deze ervaring hielp haar om haar kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Gedreven door haar passie volgde Saskia cursussen in zilversmeden, wat haar artistieke horizon verbreedde.

Later in haar leven ontdekte ze een nieuwe liefde: boetseren. Dit creatieve proces bracht haar opnieuw in contact met de sieradenwereld, en voor haar is het de ideale combinatie. Ze vindt totale ontspanning in het werken met verschillende materialen, wat haar rust en vervulling geeft.

Wat Saskia het meest inspireert, zijn de menselijke vormen. Ze bieden eindeloze mogelijkheden om haar creativiteit te uiten, zowel in haar sieraden als in haar kunstwerken. Elke vorm vertelt een verhaal en geeft haar werk een diepere betekenis.

Sieraden maken is voor haar niet alleen een ambacht, maar ook een manier om verbinding te maken met haar innerlijke creativiteit en de wereld om haar heen.

Van 15 tot 17 november zal Saskia tijdens het Kunst- & Sieraadweekend haar unieke sieradencollectie presenteren. Bezoekers krijgen niet alleen de kans om haar werk te bewonderen, maar ook om de sieraden zelf te passen en de vakmanschap van dichtbij te ervaren. Ze kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen bij het Kunst- & Sieraadweekend!

Daarnaast zijn haar sculpturen en wandobjecten zeker de moeite van het bekijken waard.


Sieraden en Boetseren: De kunst van Saskia HoeboerTerug naar overzicht
Deel bericht
Sieraden en Boetseren: De kunst van Saskia Hoeboer Sfeer Sieraden en Boetseren: De kunst van Saskia Hoeboer Sfeer Sieraden en Boetseren: De kunst van Saskia Hoeboer Sfeer Sieraden en Boetseren: De kunst van Saskia Hoeboer

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
Extra zondag 20 oktober 12:00 – 17:00

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Adres