fbpx
donderdag, 18 maart 2021

Sille in EXCELLENT wonen & leven

EXCELLENT magazine is er voor de lezer die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en een exclusieve lifestyle waardeert. Het magazine toont al het nieuws over wonen & lifestyle.

Editie 1 – 2021| Special omtrent Powervrouwen

 

Excellent wonen magazine interieur kunst

Excellent Magazine galerie interieur

 

In dit artikel ziet u galeriehouder en kunstadviseur Tamara Sille in haar galerie met kunst van o.a. Angelique Cremers, Jenny Boot, Rinus Hofman, Evelyn Hamilton, Anouk van Tetering (Anoukart), Martin Copier, Geeske van de Molengraft, Monique Lipsch, Maria Verstappen en Designtafel van Sandor Simon.

Vrouwelijke topontwerpers

In deze eerste uitgave van EXCELLENT magazine in 2021 vindt u de vrouwen aan de top binnen de woonbranche met de meest uitmuntende projecten. Monique de Bouvrie en Leonie Hendrikse staan op de cover. Ontdek nog meer powervrouwen, wie ze zijn en wat u mag verwachten!

EXCELLENT Magazine

Niet alleen treft de lezer interviews aan met vooraanstaande architecten en ontwerpers, het magazine biedt ook specials over bijvoorbeeld tuinen en tuinmeubelen, zwembaden en wellness, openhaarden, keukens, verlichting en natuurlijk kunst. Sfeervolle reportages van luxe villa’s en landhuizen zijn één van de belangrijkste aspecten van dit woonmagazine.

Bestel het losse magazine Powervrouwen-editie

Het woonblad bestaat uit diverse interviews met vooraanstaande topontwerpers in sfeervolle reportages. Zowel het interieur al exterieur wordt verrassend beschreven in stijlvol in beeld gebracht. Naast de variërende Specials legt EXCELLENT magazine de nadruk op: woningreportages, interieur-elementen, woonaccessoires, architecten, designers & professionals.

Indien de winkels zijn geopend is – tot op heden – alleen editie 6 | 2020 te bestellen. Bestel daarom het magazine online.

Het blad met de meest spraakmakend beelden voor ultiem leesplezier. Wacht niet langer …bestel deze online.


Sille in EXCELLENT wonen & levenTerug naar overzicht
Deel bericht
Sille in EXCELLENT wonen & leven Sfeer Sille in EXCELLENT wonen & leven Sfeer Sille in EXCELLENT wonen & leven Sfeer Sille in EXCELLENT wonen & leven Sfeer Sille in EXCELLENT wonen & leven

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Gesloten op Koningsdag

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater