fbpx
maandag, 11 april 2016

Voorbereiding zomerexpositie in volle gang

Op zaterdag 2 juli 2016 start de expositie met het thema Rode Peper.
Schilderijen, fotografie en sculpturen zijn geïnspireerd op deze pittige rode groente. Een grote groep Nederlandse kunstenaars van Galerie Sille zijn al maanden aan het werk om in hun eigenstijl kunst te maken speciaal voor dit event. Maar niet alleen de kunst is in het thema. Er is een culinair terras en het eten en drinken en de live muziek zijn ook in het thema van Rode Peper.

Kom ook genieten!

Het event start om 12:00 uur met het concept: Kunst, Terras, Lunch & Muziek.
De opening van de expositie zal verricht worden en is er Spaansklassiek van oa. Martijn Buijnsters. Vanaf 15:00 uur schakelen we over op covers van de Red Hot Chili Peppers, eerst akoestisch en daarna met een band.

Grandi Vini is er met pittige dranken en Ad Brak Catering verzorgt het culinaire gedeelte. Iedereen is van harte welkom, er zijn geen entreekosten. Het is aan te raden om rond luchtijd of einde middag vooraf een tafeltje te reserveren. De kosten bedragen € 25,- voor het reserveren van een tafel voor maximaal 5 personen (€ 5,- per persoon) U krijgt daar een drankje per persoon voor terug.

Aan een ‘slecht weer scenario’ is gedacht, er komt dan een tent voor het culinaire gedeelte en is de muziek en het terras in de grote galerie.

Neemt u contact op met 0348-748 115 of mail.


Voorbereiding zomerexpositie in volle gangTerug naar overzicht
Deel bericht
Voorbereiding zomerexpositie in volle gang Sfeer Voorbereiding zomerexpositie in volle gang Sfeer Voorbereiding zomerexpositie in volle gang Sfeer Voorbereiding zomerexpositie in volle gang Sfeer Voorbereiding zomerexpositie in volle gang

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater