vrijdag, 15 november 2013

WONEN (be)leven, bij galerie SilleKunst november 2013

De kleinschalige woonbeurs in en rond Galerie Sille was zeer druk bezocht. De locatie van de galerie en de grote fotostudio van Cojan van Toor (Professional Photography) beiden aan de Goudsestraatweg in Oudewater was de plek bij uitstek. Met 16 ondernemers die allen werkzaam zijn in de woonsector was dit evenement echt een succes!

Elk bedrijf stuurde zijn eigen klanten een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst. Verder was er geen ruchtbaarheid aan gegeven. In en rond het pand van Cojan van Toor en Sille Galerie had elke bedrijf zijn stand opgebouwd. Het was direct vanaf de opening op vrijdagavond een behoorlijke drukte in beide panden. Een veelkleurig en goed opgezet initiatief. Goed voor de vele plaatselijke ondernemers, goed voor de klanten en goed voor de plaatselijke bedrijvigheid. Het zal geen verrassing zijn als het in de toekomst een vervolg krijgt.

© Fotografie Cojan van Toor

 


WONEN (be)leven, bij galerie SilleKunst november 2013Terug naar overzicht
Deel bericht
WONEN (be)leven, bij galerie SilleKunst november 2013

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00

Contact

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Van harte welkom in onze galerie in Oudewater. U hoeft i.v.m. Corona vooraf geen afspraak te maken, de galerie is ruim van opzet. Wilt u liever een afspraak maken voor een exclusief bezoek? Neem dan gerust contact op.

Route