fbpx
dinsdag, 13 maart 2018

Zomerexpositie ‘RITME’ en Kunst & Culinair 2018

De jaarlijkse zomerexpositie komt er weer aan!
Met als thema dit jaar: RITME

De aangesloten kunstenaars van Galerie Sille zijn uitgedaagd om kunst te maken in het thema Ritme. Schilderijen, fotografie, keramiek, sculpturen en sieraden hebben tijdens deze expositie een ritmisch tintje. Origineel, eigentijds en in alle mogelijke materialen uitgevoerd.

De zomerexpositie is te bezoeken van zaterdag 7 juli t/m 1 september 2018

Op zaterdag 7 juli wordt de zomerexpositie feestelijk ingeluid met een KUNST & Culinair terras.

* Zomerexpositie
* Culinair terras
* Live Muziek
* 12:00 – 22:00
* Toegang gratis

Op ons zomerse terras zijn de culinaire hapjes ook ritmisch van aard. Denk aan sushi met stokjes, spareribs en tapasplanken met een reeks van gastronomische partjes. De wijnen en andere dranken van Grandi Vini zullen natuurlijk niet ontbreken. Dit alles wordt muzikaal omlijst door DJ en kunstenaar Jolanda van Remundt. Zij zal ons verrassen met funky en ritmische muziek samen met saxofonist Jan Kiewiet de Jonge. In de galerie is kunst van Jolanda te zien en foto’s van fotograaf Alfredo Omana, die haar tijdens haar DJ-performance heeft vastgelegd op de gevoelige plaat.

Zomerexpositie, lijst van deelname:
Angelique Mathijssen van den Bosch, Els Vegter, Rinus Hofman, Melanie van der Heijden, Marieke Gaymans, Marly Freij, Maria Verstappen, Ella Joosten, Evelyn Hamilton, Suus Suiker, Kees van der Velden, Jolanda van Remundt, Yennifer Holswilder, Kelin van Esschoten, Els Koorevaar, Elske Koelstra, Reinoudt, David de Winter, Ferial Keradpicheh, Roeland van der Kley, Lydia van Domburgh, Trijnie Mohlmann, Barend Houtsmuller, Koos van den Nieuwendijk, Simone Bouwman.
Frank Boogaard, Bert Verboon, Leen Kessels, Hetty Kok, Marian Timmer, Leny en Leo Franken, Fieke de Roij, Lia van Rossum, Mo Cornelisse, Monique Lipsch, Lilian Wessels, Lilian Steenhuisen, Angenelle Thijssen, Sjaak Smetsers, Henk de Leeuw den Bouter, Vera Zegerman en Karin Vredenbregt.

Op zaterdag 7 juli is de feestelijke opening en kan iedereen heerlijk neerstrijken op het sfeervolle terras wat gesponsord wordt door Jan v.d. Vlist Antiek en Brocante en Jan Vermeij Zonwering

Zet 7 juli 2018 alvast in de agenda!

Een tafeltje vooraf reserveren? Stuur een mailtje.
Music by Pasadena Productions

 


Zomerexpositie ‘RITME’ en Kunst & Culinair 2018Terug naar overzicht
Deel bericht
Zomerexpositie ‘RITME’ en Kunst & Culinair 2018 Sfeer Zomerexpositie ‘RITME’ en Kunst & Culinair 2018 Sfeer Zomerexpositie ‘RITME’ en Kunst & Culinair 2018 Sfeer Zomerexpositie ‘RITME’ en Kunst & Culinair 2018

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Gesloten op Koningsdag

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater