fbpx
Monday, 22 April 2024

Foto impressie Voorjaarstentoonstelling

Ontdek de Voorjaarstentoonstelling met hedendaagse kunst in Oudewater

Als u een liefhebber bent van zowel figuratieve als abstracte kunst, dan is de voorjaarstentoonstelling bij Sille Gallery in Oudewater iets wat je niet mag missen. Deze tentoonstelling, die nu open is voor het publiek, biedt een unieke kans om een breed scala aan hedendaagse kunstwerken te bewonderen en te ervaren. Met een indrukwekkende opkomst tot nu toe, is het duidelijk dat deze tentoonstelling een must-see is voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Wat maakt deze tentoonstelling bijzonder?

De voorjaarstentoonstelling bij Sille Gallery onderscheidt zich door een zorgvuldig samengestelde collectie van zowel gerenommeerde als opkomende kunstenaars. Bezoekers kunnen zich laten meevoeren door een diversiteit aan stijlen en technieken, variërend van intrigerende figuratieve kunst tot meeslepende abstracte werken. Deze tentoonstelling biedt een unieke kijk op de hedendaagse kunstscene en belicht de creatieve expressie en innovatie van vandaag.

De hoogtepunten van deze tentoonstelling zijn de 15 deelnemende kunstenaars: Barend HoutsmullerJenny Boot (promptografie en fotografie) Hans LeijerzapfElco MaanMartin Copier (figuratieve en abstracte schilderkunst) Stephanie van der Beek (werk in epoxy), Marian Verdonk (textielkunst), Magarita van der VeldenSaskia Hoeboer (figuratieve sculpturen), Lilianne Demeester (organisch keramiek), Babette DegreaveLeny Franken (brons sculpturen), Angelo Moyano (cortenstaal sculpturen), Mo Cornelisse (porseleinen wandobjecten) en tot slot nieuw Van Erp Objects.

De Voorjaarstentoonstelling is vrij te bezoeken

De voorjaarstentoonstelling bij Sille Gallery is meer dan alleen een tentoonstelling; het biedt een platform voor kunstenaars om hun werk te delen met een breder publiek en stimuleert een dialoog tussen kunstmakers, liefhebbers en kunstkopers. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, nieuwe kunstwerken wilt ontdekken, of gewoon wilt genieten van de schoonheid van hedendaagse kunst, deze tentoonstelling heeft voor ieder wat wils. Laat deze voorjaarstentoonstelling in Oudewater de geest verrijken en ontsnappen aan de alledaagse routine door onder te dompelen in de wereld van hedendaagse kunst.

“Kunst wast het stof van het dagelijkse leven van onze ziel.” – Pablo Picasso

De voorjaarstentoonstelling is te zien t/m zaterdag 1 juni.  Naast onze reguliere openingstijden, donderdag t/m zaterdag, zijn we ook op afspraak geopend om iedereen de kans te geven deze collectie te bewonderen, zo ook op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag op afspraak!

Gelegen in Oudewater, het Groene Hart van Nederland, is Sille Gallery makkelijk bereikbaar voor bezoekers uit alle hoeken van het land. Men kan parkeren voor de deur en ook het authentieke centrum van Oudewater bezoeken op loopafstand.

Mis deze kans niet om de meest spraakmakende tentoonstellingen van dit seizoen in Oudewater te ervaren.

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

 


Foto impressie VoorjaarstentoonstellingTerug naar overzicht
Deel bericht

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Hemelvaartsdag 12:00 -17:00
2e Pinksterdag op afspraak

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater