fbpx

Schilderij in opdracht laten maken?

Bent u opzoek naar een persoonlijk schilderij in opdracht van uw favoriete kunstenaar op onze website? Heeft deze kunstenaar op dit moment voor u niet het juiste formaat, onderwerp of kleurenpalet beschikbaar?

Bij Sille Gallery creëren onze kunstenaars veelvuldig kunst in opdracht, vaak is dit vrijblijvend. Uiteraard werken onze kunstenaars geheel in hun eigenstijl. Op deze manier heeft u invloed op diverse details maar blijft het passend bij de kunstenaar die u ambieert.

Tamara Sille geeft gratis kunstadvies en daagt daarbij de juiste kunstenaar uit voor de verwezenlijking van úw wensen. Zowel voor schilderijen als een sculptuur in opdracht. Daarmee past het werk qua stijl, kleur, formaat en budget bij uw smaak en interieur. We bespreken de details voor een persoonlijk kunstontwerp.

Kunst in opdracht Stieber Sille GallerySille Gallery presenteert op 450m2 hedendaagse kunst

Stijl van de kunstenaar

Heeft u op onze website schilderijen gezien die u erg aanspreken en is daarvan geen passend kunstwerk in het juiste formaat of kleurstelling beschikbaar? Maar past de stijl van de kunstenaar wel helemaal bij u? Dan is een schilderij in opdracht voor u zeker aan te raden. Zo kunt u eerst in de galerie schilderijen komen bekijken die wel beschikbaar zijn van de betreffende kunstenaar, daarna kunnen we een eventuele opdracht bespreken.

Als een kunstenaar geheel in zijn eigenstijl een kunstwerk kan maken is dit vrijblijvend. Bent u niet tevreden? Dan spreekt het voor zich dat wij het kunstwerk opnemen in de collectie van de galerie.

Interesse in een schilderij in opdracht?

Advies in de galerie of bij u op locatie is altijd gratis en vrijblijvend. Kunstadviseur Tamara Sille komt persoonlijk bij u langs.

Neem contact op: 06-526 423 44 – tamara@sillegallery.com

Sille Galerie & Kunstuitleen
Goudsestraatweg 8 – 3421 GJ  Oudewater – Nederland