fbpx

Kunst op kantoor – een inspirerende werkplek

Zoekt u naar kunst op kantoor? Sille Gallery gaat vrijblijvend bij bedrijven langs. We geven advies in welke kunst het beste past bij uw imago en spelen goed in op uw wensen.

Kunstadviseur Tamara Sille zal hierin uw contactpersoon zijn. Om af te tasten of wij wat voor u kunnen betekenen is een eerste telefonisch gesprek aan te raden. We kunnen informatie verstrekken over diverse kunstwerken, de samenstelling en de bijbehorende kosten.  Maar een korte intake bij u op het bedrijf doen wij ook graag. Het is zelfs mogelijk dat er foto’s gemaakt worden in uw bedrijfspand en diverse suggesties met kunstwerken worden u daarna digitaal gepresenteerd. Zo kunt u meerdere opties bekijken via uw mail.

Neemt u contact op met Tamara Sille 06 526 423 44 of mail tamara@sillegallery.com

Proefplaatsing

Wilt u de kunst op kantoor in het echt zien? We kunnen bij u op het bedrijf langskomen met diverse kunstwerken. Proefplaatsing is geen probleem, het is vrijblijvend en kosteloos.

Kunst op kantoor

Kunst heeft een positieve uitstraling op bezoekers, klanten en medewerkers; het verbindt en motiveert.

Support Dutch Art

Interesse in aanschaf of huur van kunst voor uw bedrijfspand? Maak kennis met de diversiteit van de hedendaagse kunstenaars en ondersteun de Nederlandse kunst. Neemt u contact op of laat uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier. Kunstadviseur Tamara Sille komt graag bij u langs!

Kunst in opdracht

Zoekt u iets specifieks? Sille begeleidt ook kunst in opdracht. Wij zoeken bij uw wensen de meest geschikte kunstenaar(s) en verzorgen het complete traject, van kunstadvies, ontwerpfase tot plaatsing.

Ophangsystemen

Sille Gallery is officieel dealer van Stas en Artiteq ophangsystemen. Ophangstystemen zijn ideaal voor bedrijven die kunst huren. Er kan dan eenvoudig gewisseld worden met de kunstcollectie op kantoor. Wij monteren ook op locatie.