fbpx
zaterdag, 04 juni 2016

2 & 3 juli Start zomerexpositie Rode Peper

Wat zo’n kleine, pittige groente al niet teweeg kan brengen. Al sinds oktober vorig jaar is er een grote groep Nederlandse hedendaagse kunstenaars aan de slag gegaan om kunst te maken die geïnspireerd is op de Rode Peper. Het wordt een bijzondere collectie. De diversiteit in de technieken schilderkunst, fotografie en sculpturen, maar ook de ideeën zijn zeer uiteenlopend. Toch hebben de kunstenaars ieder in hun unieke en herkenbare eigen stijl gewerkt.

Reserveren van een plekje op het terras is mogelijk!

Op 2 juli is niet alleen de kunst in het thema van Rode Peper; er is ook een groot culinair terras voor de galerie met wijnspecialist Grandi Vini met o.a. Spaanse wijnen, Sangria en pittige, koele biertjes.
Rond lunchtijd en tegen het einde van de middag is het verstandig om een tafeltje te reserveren want Ad Brak Catering is onze gastheer met een pikante bite, tapas en live-cooking.
Voor € 5,- per persoon heb je gegarandeerd een plekje op het terras en krijg je er een drankje voor terug. Geef je op via: info@sillegallery.com

Ook andere lokale ondernemers zijn er druk mee. Zo is Bram van der Schoor, beter bekend als Bram Stroopwafel, aan de slag gegaan met een licht vurig stroopwafeltje dat geserveerd wordt bij de koffie en thee. Roberto van de plaatselijke IJssalon ontwikkelt chocolade-schepijs op ambachtelijke wijze met een vleugje chili! Het ijs is vanaf 1 juni al te verkrijgen aan de Oudewaterse Rivièra bij IJssalon Roberto.

Om 12:00 uur start het evenement met de opening van de zomerexpositie, de lunch en muzikale begeleiding van Martijn Buijnsters en Isabel Miralles met Spaans klassiek.
Later in de middag schakelen we langzaam over naar akoestisch uitgevoerde nummers van de Red Hot Chili Peppers oa. door Leanne Sieling en Jantine van Dijk die een prachtige eigen interpretatie van de nummers hebben gemaakt. Daarna de echte covers door de band The Loot en Huxley.

Concept

Kunst, terras en muziek vormen een bijzondere combinatie die ontstaan is tijdens de doorgang van de Tour de France vorig jaar toen pal voor het pand van Galerie Sille. Er was veel belangstelling voor de thema-expositie met als inspiratiebron het wielrennen. Men genoot van het Franse terras en de toepasselijke chansons die live op het terras werden gezongen. Nu gaan we het sfeertje weer evenaren helaas zonder de tour maar met nog veel meer passie en pit.
Jan van der Vlist verzorgt het terrasmeubilair en Jan Vermeij Zonwering plaatst grote parasols, mocht de zon te fel schijnen of het zou gaan druppelen. Wees erbij!

Op zondag 3 juli is de galerie ook open van 12:00 – 17:00 uur!

Gepeperde groet,
Tamara Sille


2 & 3 juli Start zomerexpositie Rode PeperTerug naar overzicht
Deel bericht
2 & 3 juli Start zomerexpositie Rode Peper Sfeer 2 & 3 juli Start zomerexpositie Rode Peper Sfeer 2 & 3 juli Start zomerexpositie Rode Peper Sfeer 2 & 3 juli Start zomerexpositie Rode Peper

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater