fbpx
dinsdag, 09 december 2014

Speciaal weekend en Old meets New

En wat was het lekker druk! Zo’n 700 mensen bezochten het weekend van 21, 22 en 23 november de galerie. De combinatie van hedendaagse kunst en sieraad design bewonderen was een inspirerende combinatie. Bezoekers mochten ook een stukje spelen op een 100 jaar oude ‘ART’ vleugel en onder het genot van Hongaarse wijnen van Wijnhuis Kastelein was het voor velen een waargenoegen samen te komen in de galerie.

Ook de expositie ‘Old meets New’ is geopend.
Deze expositie betreft hedendaagse kunst geïnspireerd op de in Oudewater geboren meester-schilder Gerard David uit de 15e eeuw. In een apart ingerichte ruimte bij Galerie Sille zijn deze kunstwerken te zien tot medio 2015.


Speciaal weekend en Old meets NewTerug naar overzicht
Deel bericht
Speciaal weekend en Old meets New Sfeer Speciaal weekend en Old meets New Sfeer Speciaal weekend en Old meets New Sfeer Speciaal weekend en Old meets New Sfeer Speciaal weekend en Old meets New Sfeer Speciaal weekend en Old meets New Sfeer Speciaal weekend en Old meets New

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater