fbpx
donderdag, 17 maart 2022

Duo-tentoonstelling Hans Leijerzapf en Lilian Wessels

Nieuw bij Sille Gallery zijn de speciaal ingerichte gedeeltes van de galerie die gewijd zijn aan steeds twee kunstenaars. Deze duo’s stellen wij als galerie samen. Ook zijn de kunstwerken extra onder de aandacht op onze socials.

Bezoek nu heden de tentoonstelling van Hans Leijerzapf en Lilian Wessels

Hans Leijerzapf

Laat u inspireren door schilderijen met mannen in jassen die in de weer zijn met alledaagse of niet alledaagse voorwerpen. Het zijn vaak onhandige poses, alsof de mannen met iets nutteloos bezig zijn en het voorwerp er in het geheel niet toe doet. Dit vaak komische tafereel speelt zich af op een zelfbedacht podium.

Sille Gallery heeft altijd een grote collectie van Leijerzapf in de galerie. In diverse formaten en het meest recente werk.

Hans Leijerzapf schilderijen

Lilian Wessels

De sculpturen stralen de bewondering uit die Wessels heeft voor de Afrikaanse wilskrachtige vrouw met prachtige realistische uitdrukkingen.  Het bijzondere in haar sculpturen is het materiaalgebruik, ze versterken elkaar. Het is geen toevoeging en geen versiering – het is een combinatie van technieken, die vormen als het ware een ontdekkingsreis waarvan het einde nog niet in zicht is.

Elk beeld is uniek en heeft een eigen naam met een specifieke betekenis. De sculpturen stralen warmte en intimiteit uit. Het zijn beelden met een ziel. De sculpturen van Lilian Wessels behoren tot de vaste collectie van Sille Gallery

Lilian Wessels


Duo-tentoonstelling Hans Leijerzapf en Lilian WesselsTerug naar overzicht
Deel bericht
Duo-tentoonstelling Hans Leijerzapf en Lilian Wessels Sfeer Duo-tentoonstelling Hans Leijerzapf en Lilian Wessels Sfeer Duo-tentoonstelling Hans Leijerzapf en Lilian Wessels Sfeer Duo-tentoonstelling Hans Leijerzapf en Lilian Wessels

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
8 & 9 juni openingsweekend Zomerexpositie Dé Kleur
Zaterdag 8 juni tot 21:00
Zondag 9 juni 12:00 – 17:00

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater