fbpx
maandag, 14 april 2014

Expositie “de kracht van verstillen”

De kunstexpositie “de kracht van verstillen” bestaat uit een grote collectie moderne kunstwerken. Oa. is het keramiek werk van Mo Cornelisse. Met haar Melting Vases, lijkt het alsof de vaas is gesmolten en tot totale rust is gekomen. Ook de schilderijen van Evelyn Hamilton springen eruit tijdens deze expositie. Bij de personen op het doek lijkt het of deze in hun bewegingen vertragen tussen de ruime vlotte verfstreken.

Mo Cornelisse werkt sinds 2012 als fulltime keramist. Ze zoekt de uitdaging in eenvoud, materiaal en tegenstellingen. Ze maakt wandobjecten uit porselein. De serie “crying dolls” drukken verschillende gevoelens uit. Iedereen voelt zich wel eens wat minder, je voelt je leeg of de mond gesnoerd. Gevoelens die niet vaak geuit worden maar iedereen wel eens meemaakt.

Evelyn Hamilton is afgestudeerd aan de Academie voor de Schone kunsten in Belgie waar zij zich specialiseerde in portret en anatomie. Door de opvallende compositie en haar krachtig toetsgebruik zijn haar doeken een bijzonder schouwspel. Beweging en emotie zo boeiend mogelijk vastleggen fascineert Evelyn enorm.

Bezoek Galerie Sille in Oudewater


Expositie “de kracht van verstillen”Terug naar overzicht
Deel bericht
Expositie “de kracht van verstillen”

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Gesloten op Koningsdag

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater