maandag, 04 september 2017

Joachim van der Vlugt nu in Nederland vertegenwoordigt

 

Galerie Sille zal Joachim van der Vlugt uit Luxemburg in Nederland gaan vertegenwoordigen.

Deze hedendaagse kunstenaar schildert met olieverf op hout en bouwt zijn lagen zorgvuldig op. Hij laat ruimte voor het toevallige waardoor intrigerende abstracties ontstaan. Zowel landschappen als portretten combineert hij met lichte, geometrische vormen en lijnen. Hij beperkt zich tot een summier kleurenpalet waarbij de invloeden van klassieke Nederlandse meesters terug zijn te zien.

De realistische nuances van het licht samen met de natuurlijke glans van zijn hoogwaardige olieverf zijn een genot om naar te kijken en zorgen voor een opvallende dieptewerking.

 

Van der Vlugt is afgestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht (ABKM). Hij heeft een gevestigde naam in Luxemburg. Ook op diverse locaties in Duitsland en Frankrijk (Parijs) zijn schilderijen te zien in vooraanstaande galeries. Zijn handschrift en vernieuwende technieken zullen hier in Nederland niet onopgemerkt blijven. Na de expositie Oktober zal het werk door Galerie Sille vertegenwoordigd worden op oa. de Affordable Art Fair (AAF) in Amsterdam.

Kijk voor zijn schilderijen op de pagina van Joachim van der Vlugt.

 


Joachim van der Vlugt nu in Nederland vertegenwoordigtTerug naar overzicht
Deel bericht
Joachim van der Vlugt nu in Nederland vertegenwoordigt

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(gesloten van 1 december t/m 6 december 2020 i.v.m. verbouwing)

Contact

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Van harte welkom in onze galerie in Oudewater. U hoeft i.v.m. Corona vooraf geen afspraak te maken, de galerie is ruim van opzet. Wilt u liever een afspraak maken voor een exclusief bezoek? Neem dan gerust contact op.

Route