fbpx
maandag, 04 september 2017

Joachim van der Vlugt nu in Nederland vertegenwoordigt

 

Galerie Sille zal Joachim van der Vlugt uit Luxemburg in Nederland gaan vertegenwoordigen.

Deze hedendaagse kunstenaar schildert met olieverf op hout en bouwt zijn lagen zorgvuldig op. Hij laat ruimte voor het toevallige waardoor intrigerende abstracties ontstaan. Zowel landschappen als portretten combineert hij met lichte, geometrische vormen en lijnen. Hij beperkt zich tot een summier kleurenpalet waarbij de invloeden van klassieke Nederlandse meesters terug zijn te zien.

De realistische nuances van het licht samen met de natuurlijke glans van zijn hoogwaardige olieverf zijn een genot om naar te kijken en zorgen voor een opvallende dieptewerking.

 

Van der Vlugt is afgestudeerd aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht (ABKM). Hij heeft een gevestigde naam in Luxemburg. Ook op diverse locaties in Duitsland en Frankrijk (Parijs) zijn schilderijen te zien in vooraanstaande galeries. Zijn handschrift en vernieuwende technieken zullen hier in Nederland niet onopgemerkt blijven. Na de expositie Oktober zal het werk door Galerie Sille vertegenwoordigd worden op oa. de Affordable Art Fair (AAF) in Amsterdam.

Kijk voor zijn schilderijen op de pagina van Joachim van der Vlugt.

 


Joachim van der Vlugt nu in Nederland vertegenwoordigtTerug naar overzicht
Deel bericht
Joachim van der Vlugt nu in Nederland vertegenwoordigt

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
(andere dagen en tijden op afspraak)

U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater