fbpx
donderdag, 19 augustus 2021

Sille Gallery in magazine The Art of Living

Artikel: project Harmelen, samenwerking met architect Barry Broekhuijse / Publicatie: met Jenny Boot

“In samenwerking met Tamara Sille van Sille Gallery uit Oudewater zijn de kunstwerken zorgvuldig gekozen. In de nis van de gang staat een stoper bronzen steenbok van kunstenares Edith Stoel. Boven de bank hangt een schilderij van van Lydia van Domburgh. het kunstwerk in de gang van schroot en keramiek is in opdracht vervaardigd. Na advies en ideeverwerking over plaatsing en materiaal door Sille Gallery heeft een van haar kunstenaars Jan Verschueren (BE) een prachtig 3D-wandobject gemaakte dat bij binnenkomst de eigenheid en authenticiteit van de rest van de woning benadrukt”.

Sille Gallery Magazine The art of Living

Jan Verschueren kunstwerk

Lydia van Domburg abstract

Vanuit een royale en lichte ruimte in het centraal gelegen stadje Oudewater runt Tamara Sille al bijna tien jaar haar galerie met hedendaagse kunst. Sille Gallery vertegenwoordigt een keur aan kunstenaars in haar collectie. Deze collectie is ook volledig digitaal te bekijken. Dit maakt het mogelijk om thuis rustig door het grote aanbod te ‘scrollen’.

Naast het runnen van de galerie geeft Sille kunstadvies en komt ze graag langs om de diverse  kunstwerken te tonen. Klanten kunnen naast het aankopen van kunst ook huren of werk in opdracht laten maken.

Jenny Boot

Een vaste kunstenares in de galerie is kunstfotografe Jenny Boot. Ze maakt intense portretten die doen denken aan het werk van oude meesters en hierin ontwikkelt de fotografe een geheel eigen stijl. Enkele van haar kunstwerken zijn alleen in Oudewater te verkrijgen. Een zeer uitgebreide collectie waaronder de nieuwe serie ‘Roaring Twenties’ en het kunstwerk ‘Origin’ waarmee Jenny Boot winnaar is van de Beautiful Bizarre Art Prize 2022

 

Kunstgalerie Sille bezoeken

Klanten waarderen de uitgebalanceerde en dynamische collectie in de omvangrijke galerie in het authentieke Oudewater. Het stadje ligt erg centraal en is binnen 45 minuten te bezoeken vanuit zowel Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Magazine The Art of Living 2021


Sille Gallery in magazine The Art of LivingTerug naar overzicht
Deel bericht
Sille Gallery in magazine The Art of Living Sfeer Sille Gallery in magazine The Art of Living Sfeer Sille Gallery in magazine The Art of Living Sfeer Sille Gallery in magazine The Art of Living Sfeer Sille Gallery in magazine The Art of Living

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater