fbpx
dinsdag, 28 februari 2023

Voorjaarstentoonstelling 2023

16 maart t/m 6 mei 2023

Het voorjaar breekt aan, de lente gaat beginnen. Ook in de galerie is dit een mooi moment om een nieuwe tentoonstelling te starten. Deze keer met een ruime groep kunstenaars die al langere tijd verbonden is aan Sille Gallery.

We tonen sculpturen van Angelo Moyano (cortenstaal), Fons Uytdehaag (glas), Chris Gadiot (brons), Jolanda Drukker Murray en Lilian Wessels en Liliane Demeester (keramiek). Fotografie van Anouk van Tetering en Gert Kist. Wandobjecten (met licht) van Geeske van de Molengraft en schilderkunst van Maria VerstappenMartin CopierEls Vegter en Suus Suiker (bijenwas). Nieuw is Greetje Sieders.

Sille Gallery Lilian Wessels galerie

Hans Withoos Oudewater

Greetje Sieders

Van huis uit is ze edelsmid en mag zij zich meestergoudsmid en edelsteenkundige noemen. Naast het maken van draagbare kunstzinnige sieraden maakt Greetje Sieders ook bijzondere wandobjecten waarin vaak de oude goud- en zilversmidtechnieken worden toegepast. Ze kan eindeloos bezig zijn met het patineren en vormen van metalen.

Maar of het nu edelmetaal is of een stukje strandglas of een gevonden voorwerp, het gaat Greetje om het artistieke gevoel wat de waarde brengt.

Nieuw ontwerp Angelo Moyano

Na het uitverkochte object Dos Piedras in cortenstaal heeft Angelo Moyano  de afgelopen maanden gewerkt aan de Tres Piedras. In dit nieuwe ontwerp balanceren drie vormen op elkaar. De onderste heeft de grootst gebolde vorm, daarop zijn twee kleinere vormen geplaatst in cortenstaal.

Het geheel danst net als de Dos Piedras op de wind. Bewonder dit nieuwe object in onze galerie. Er worden maximaal 12 objecten gemaakt en deze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.


Voorjaarstentoonstelling 2023Terug naar overzicht
Deel bericht
Voorjaarstentoonstelling 2023 Sfeer Voorjaarstentoonstelling 2023 Sfeer Voorjaarstentoonstelling 2023 Sfeer Voorjaarstentoonstelling 2023 Sfeer Voorjaarstentoonstelling 2023

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Gesloten op Koningsdag

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater