fbpx
zaterdag, 14 augustus 2021

Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’

Finale weekend 11 & 12 september 2021

(zaterdag 10:00 – 16:00 / zondag 12:00 – 17:00) feestelijk weekend met terrasje, drankje, hapje en muziek. Iedereen is van harte welkom, mis het niet!

In de zomermaanden van 2021 is er weer een Zomerexpositie bij Sille Gallery. Dit jaar is het thema ‘Draai’.

We kunnen er echt niet meer omheen. Kunstenaars zijn helemaal los gegaan met het thema ‘Draai’. Raderen draaien die niet meer te stoppen zijn. Cirkels, lussen, dans, roteren en een vloeiend samenspel gaat men zeker tegenkomen. Een dynamisch thema dat zowel in vorm als in onderwerp uitgebeeld kan worden. Denk hierbij aan plaatjes draaien of een wasje draaien maar ook aan bijvoorbeeld wentelen en krullen. Het thema verwijst naar alles wat rond gaat of cirkelvormige bewegingen heeft.

Om tot een spannende tentoonstelling op niveau te komen, hebben kunstenaars binnen hun eigen stijl een of meerdere topstukken gemaakt binnen het thema. De inschrijvingen zijn beoordeeld op eigenheid, originaliteit, kwaliteit. Het moet een vernieuwend karakter bezitten waarmee de kunstenaar het thema Draai heeft verenigd in zijn kunst.

Fotoreportage Cojan van Toor >>

 

Schilderijen blauw draai

Wegomleiding

De galerie is gewoon bereikbaar vanaf de A12 afrit 13 Oudewater!

(Neem niet afslag De Meern, Montfoort of Gouda)

Schilderij draaimolen  Sculptuur cirkels

Deelnemende kunstenaars zomerexpositie 2021:

Ali Kleinhuis – Angelique Mathijssen van Den BoschAnouk van TeteringBarend HoutsmullerBert VerboonCoby SchotEdith StoelErik-Jan VaanderingEvelyn HamiltonFons UytdehaagFrida BadouxGeert VerstappenGeeske van de MolengraftHans LeijerzapfHenrique van PuttenHortense de KooterJackie B.Jan VerschuerenJenny BootJeroen StokJeroen van de BrugKaat StieberKatinka KrijgsmanLidy ScholtenLilian WesselsLiliane DemeesterLydia van DomburghMaria VerstappenMarja Verkerk-SmitMarlies GeldofMarly FreijMartin CopierMinke BuikemaMonique LipschRoeland van der KleySaskia Hoeboer – Theresie Tholen – Trijnie Mohlmann

Fotografie Barend Houtsmuller Zomerexpositie Draai  Schilderij Marly Freij Zomerexpositie Draai

Voorgaande jaren

Voorgaande Zomerexposities waren een succes. Het is begonnen toen de Tour de France langs de galerie kwam in de zomer van 2015 en hieraan een tentoonstelling met het wieler-thema werd gekoppeld. De daarop volgende jaren waren de thema’s: Rode Peper, Luchtig, Ritme, Delfts blauw en vorig jaar was het thema Spiegel.

Helaas kon het afgelopen jaar het bijbehorende Kunst & Culinair event niet doorgaan.
Maar ondanks Corona, was het de drukstbezochte tentoonstelling met de meeste verkopen van alle jaren! Dit jaar zullen we ook niet inzetten op het ‘Culinaire’ maar wel weer op een mooi hoog bezoekersaantal verspreid over de zomermaanden.

Fotografie Jenny Boot Zomerexpositie Draai  Schilderij Maria verstappen Zomerexpositie Draai

De Zomerexpositie ‘Draai’ is ook op verschillende socialmedia platformen te volgen:

 

Bert verboon draai   Saskia Hoeboer draai

zomerexpositie sille draai oudewater kunst

Sille Gallery, Zomerexpositie draai 2021


Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’Terug naar overzicht
Deel bericht
Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater