maandag, 01 maart 2021

Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’

In de zomermaanden van 2021 is er weer een Zomerexpositie bij Sille Gallery. Dit jaar is het thema ‘Draai’. Een dynamisch thema dat zowel in vorm als in onderwerp uitgebeeld kan worden. Denk hierbij aan plaatjes draaien of een wasje draaien maar ook aan bijvoorbeeld wentelen. Het thema verwijst naar alles wat rond gaat of cirkelvormige bewegingen heeft.

Om tot een spannende tentoonstelling op niveau te komen, werken kunstenaars binnen hun eigen stijl aan een of meerdere topstukken. Er zijn al kunstenaars van Sille Gallery aan het werk gegaan met het thema. Maar we staan ook open voor andere kunstenaars die op niveau en professionaliteit kunst vervaardigen binnen het thema. De inschrijvingen worden beoordeeld op eigenheid, originaliteit, kwaliteit en het moet een vernieuwend karakter bezitten waarmee de kunstenaar het thema Draai heeft verenigd in zijn kunst.

Wij hopen vooralsnog dat de zomerexpositie kan starten half juni. We zullen op onze nieuwspagina hierover nog berichten.

Schilderijen blauw draai

 

Schilderij draaimolen  Sculptuur cirkels

Voorgaande jaren

Voorgaande Zomerexposities waren een succes. Het is begonnen toen de Tour de France langs de galerie kwam in de zomer van 2015 en hieraan een tentoonstelling met het wieler-thema werd gekoppeld. De daarop volgende jaren waren de thema’s: Rode Peper, Luchtig, Ritme, Delfts blauw en vorig jaar was het thema Spiegel.

Helaas kon het afgelopen jaar het bijbehorende Kunst & Culinair event niet doorgaan.
Maar ondanks Corona, was het de drukstbezochte tentoonstelling met de meeste verkopen van alle jaren! Dit jaar zullen we ook niet inzetten op het ‘Culinaire’ maar wel weer op een mooi hoog bezoekersaantal verspreid over de zomermaanden.

De Zomerexpositie ‘Draai’ is ook op verschillende socialmedia platformen te volgen:

Ben jezelf kunstenaar en raak je geïnspireerd door het thema? Of ken je iemand die binnen dit thema kunst maakt? Laat het weten! Deze zomerexpositie heeft een openinschrijving. Mailen kan naar medewerker@sillegallery.com


Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’Terug naar overzicht
Deel bericht
Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’ Sfeer Zomerexpositie 2021 thema ‘Draai’

Openingstijden

Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Kunstgalerie Sille 7 dagen per week te bezoeken op afspraak!
U kunt ook een kunstwerk reserveren, ophalen of laten bezorgen. Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal weken uit te proberen!

Contact

Ook in deze tijden iedere dag bereikbaar!

Bezoek onze (virtuele) galerie

0348 – 748 115
info@sillegallery.com

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater