fbpx

Galerie gesloten van 1 t/m 9 augustus 2024

Nieuws & Exposities

Sille Gallery

Gerenommeerde en high potential kunstenaars

Sille Gallery selecteert kunstenaars op eigenheid, vernieuwing en professionaliteit. Bezoek onze kunstgalerie en u treft een ruim aanbod waarbij kunstenaars zich onderscheiden of het nu gaat om een schilderij, sculptuur of fotografie. Een geselecteerde groep presenteert Sille op vooraanstaande kunstbeurzen. Dit zijn professionals met hoge potentie voor de toekomst. Deze geselecteerde groep wordt gepresenteerd onder de noemer ‘Sille Select‘.

Oudewater

Kunstgalerie Sille bezoeken

Klanten waarderen de gebalanceerde en dynamische collectie in de omvangrijke Galerie. Kunstgalerie Sille kunt u bezoeken aan de rand van het authentieke stadje Oudewater. Omringd door Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is Oudewater binnen 45 minuten te bereiken. Neem vanaf de A12 afrit 13 voor de snelste en kortste route, binnen 9 minuten vanaf de snelweg bereikt u de galerie.

Service

Het is mogelijk om een kunstwerk kosteloos enige dagen uit te proberen. U kunt dan in alle rust ervaren of het past en blijft fascineren. U kunt ook gebruik maken van (digitaal) kunstadvies en de Kunstkoopregeling.

Oprichter

Tamara Sille

Vanuit een royale kunstgalerie verkoopt oprichter Tamara Sille al meer dan twaalf jaar hedendaagse kunst. Ze selecteert vanuit haar expertise vooruitstrevende, veelbelovende kunstenaars. Sille, die zelf de Kunstacademie afrondde, snapt de weg die kunstenaars afleggen en herkent de groeimogelijkheden. Ze zet altijd in op een duurzame samenwerking.

,,Het begrijpen van de weg die een kunstenaar aflegt is heel belangrijk. Een kunstkenner die de kunstenaar niet begrijpt, kan de plank misslaan. Hedendaagse kunst gaat over wat de kunstenaar bezig houdt of uit wil dragen. Een proces is een bijzondere ontwikkeling die je kunt zien en voelen. Als de connectie is ontstaan, kan er iets heel moois gaan groeien tussen de kunstenaar, het kunstwerk en de klanten.”

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
1 t/m 9 augustus gesloten

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[instagram-feed]