fbpx

Galerie & Kunstuitleen in Oudewater

Van harte welkom in onze Galerie & Kunstuitleen in Oudewater. De galerie is standaard open iedere donderdag, vrijdag en zaterdag maar ook op de andere dagen te bezoeken op afspraak. U kunt bij ons ontspannen rondkijken, de galerie is ruim van opzet. Vooraf een specifiek kunstwerk reserveren is mogelijk.  Maak gebruik van de mogelijkheid om bij ons een kunstwerk vrijblijvend thuis uit te proberen.

Neem contact op voor een reservering, proefplaatsing of meer informatie. Bel: 0348 748 115 of e-mail naar: info@sillegallery.com

Kunstgalerie in Oudewater

In Oudewater treft u een ruime, moderne kunstgalerie van 450 m2 die staat voor hedendaagse kunst. Onze kunstenaars maken unieke kunstwerken in hun eigen stijl. De collectie is zeer divers en varieert van schilderijen en fotografie tot sculpturen en glaskunst maar er is ook een kleine collectie bijzondere wandobjecten, meubeldesign en textielkunst te zien.

Naast kunst aankopen kunt u bepaalde kunstwerken ook huren. Hiervoor betaalt u een klein maandelijks bedrag.

Oudewater is een klein karakteristiek en toeristisch stadje en ligt zeer centraal. Het is  25 min vanaf Utrecht, den Haag en Rotterdam en 45 min vanaf Amsterdam. Neem vanaf de A12 afrit 13 (Oudewater) voor de snelste en kortste route. Binnen 9 minuten vanaf de snelweg bereikt u de galerie.

Galerie en kunstuitleen bezoeken

Op afspraak

Tamara Sille is kunstadviseur en staat u graag te woord in de galerie. Kunt u niet onder de reguliere openingstijden? Ook daarbuiten heten we u van harte welkom. Al is het in de avonduren of op een zondag, we passen ons graag aan. Advies bij u thuis of op kantoor is mogelijk. Neem in dat geval contact op voor het maken van een afspraak.

Is uw oog gevallen op een specifiek kunstwerk op onze website?

Helaas kunnen niet alle kunstwerken die op onze website staan tegelijkertijd geëxposeerd worden in de galerie. Daarom raden we aan een afspraak te maken voor bezichtiging van uw favoriete kunstwerk. Zo weet u zeker dat het in de galerie aanwezig is. Online kunt u het kunstwerk reserveren. Het is mogelijk het kunstwerk bij u thuis te bewonderen door middel van een proefplaatsing. Ervaar in alle rust of het bij u en de ruimte past.

Sille Gallery Oudewater grote galerie

Even binnenkijken

Benieuwd naar onze galerie maar nog geen tijd of mogelijk om te komen? Kies dan voor virtueel rondwandelen alsof u er echt bent!

Sille Galerie & Kunstuitleen – Goudsestraatweg 8 – 3421GJ – Oudewater (Utrecht) – info@sillegallery.com – 0348 748 115