fbpx
zaterdag, 02 maart 2024

Voorjaarstentoonstelling van 2024 bij Sille Gallery

Ontdek de pracht van het nieuwe seizoen tijdens onze jaarlijkse Voorjaarstentoonstelling. We presenteren dit keer maar liefst 15 van onze kunstenaars. Ook is er een breed scala van kunstwerken te zien tijdens deze nieuwe expositie. Van veelzijdige fotografie en AI, uitgesproken abstracte en figuratieve schilderkunst, textielkunst en kleurrijke sculpturen.

Barend Houtsmuller, Jenny Boot ( AI en fotografie) Hans Leijerzapf, Elco Maan, Martin Copier (figuratieve en abstracte schilderkunst) Stephanie van der Beek (werk in epoxy), Marian Verdonk (textielkunst), Magarita van der Velden, Saskia Hoeboer (figuratieve sculpturen), Lilianne Demeester (organisch keramiek), Babette Degreave, Leny Franken (brons sculpturen), Angelo Moyano (cortenstaal sculpturen), Mo Cornelisse (porseleinen wandobjecten) en tot slot nieuw Van Erp Objects.

Dit jaar introduceren we een nieuw kunstenaarsduo in onze tentoonstelling. We presenteren de geometrische vaasvormige beelden van Van Erp Objects gemaakt door Tom en Wim Van Erp. De objecten zijn opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde messing driehoeken. Door de variantie van het plaatsen ontstaan er interessante schaduwen en lichteffecten. De driehoekvormen in messing zijn in al hun objecten uit de serie Treasure kenmerkend. Laat je verrassen door hun bijzondere ontwerpen en vakmanschap bij Sille Gallery.

De officiële opening van de Voorjaarstentoonstelling vindt plaats op zondag 7 april om 14:00 uur. Geniet van een sfeervolle middag waarbij je kunt genieten van alle nieuwe kunst die te zien is bij ons in de galerie.


Voorjaarstentoonstelling van 2024 bij Sille GalleryTerug naar overzicht
Deel bericht
Voorjaarstentoonstelling van 2024 bij Sille Gallery

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak
1 t/m 9 augustus gesloten

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater