fbpx
zaterdag, 20 mei 2023

Zomerexpositie Los & Vast

Collectie Los & Vast

Naast onze huidige collectie hebben we onze jaarlijkse Zomerexpositie. Dit jaar hebben de kunstenaars zich laten inspireren door Los & Vast. Denk aan losse eindjes, ongedwongen, ongebonden of vrijheid. Daar tegenover staat hecht, stevig en compact. De kunstenaars zijn vrij hun eigen interpretatie te geven aan dit thema. Alle disciplines komen aan bod: schilderkunst, fotografie, sculpturen en bijzondere wandobjecten en installaties.

Zomerexpositie bezoeken

Iedereen is van harte welkom de galerie te bezoeken, er zijn geen kosten aan verbonden. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de galerie altijd open, mits er anders op de website staat vermeld. De galerie is rolstoelvriendelijk. Parkeren kan voor de deur. Honden zijn aangelijnd toegestaan.

De Zomerexpositie Los & Vast is te bezoeken t/m 2 september 2023. 

 

33 kunstenaars

Van de deelnemende kunstenaars zijn er 28 bekende gezichten en exposeren al langer bij onze galerie. Voor deze tentoonstelling speciaal met nieuwe kunst!
Greetje Sieders, Stephanie van der Beek, Marlies Geldof, Martin Copier, Marly Freij, Angelique Mathijssen, Coby Schot, Marieke Gaymans, Saskia Hoeboer, Ad Arma, Geeske van de Molengraft, Minke Buikema, Anouk van Tetering, Maria Verstappen, Jenny Boot, Trijnie Mohlmann, Evelyn Hamilton, Jolanda Drukker Murray, Jan Verschueren, Angenelle Thijssen, Lilian Steenhuisen, Geert Verstappen, Angelo Moyano, Margarita van der Velden, Lilian Wessels, Marja Verkerk, Suus Suiker, Kaat Stieber en Chris Gadiot.

Maar we verwelkomen ook 5 nieuwe kunstenaars: Babette Degraeve, Anders Wolhar, Noortje Haegens, Peter Leuhof en Carina Wagenaar.

Opening

Op zaterdag 17 juni openden we om 15:00 uur feestelijk de Zomerexpositie Los & Vast! Het gehele weekend had een feestelijk tintje, er was een sfeervol terras waar iedereen heerlijk kon neerstrijken, aangekleed met beplanting van Hoveniersbedrijf Brand. Er was swingende muziek met o.a. de wijnen van Grandi Vini, onze wijnspecialist uit Oudewater en Stadsbrouwerij Oudewater was aanwezig met heerlijke speciaalbiertjes.

Voorgaande jaren

Elk jaar in de zomer werken we met een thema. Voorgaande Zomerexposities waren een succes en werden druk bezocht. Het is begonnen in 2015 toen de Tour de France langs de galerie in Oudewater kwam. Die eerste zomer koppelden we het wieler-thema aan de tentoonstelling. De daarop volgende jaren waren de thema’s: Rode PeperLuchtigRitmeDelfts blauwSpiegelDraai en vorig jaar uitBalans.

Links sculptuur van Anders Wolhar, midden wandobject van Marlies Geldof, rechts sculptuur van Babette Degraeve

Wandobject en fotografie van Noortje Haegens, linksonder sculptuur van Geert Verstappen, rechts sculptuur van Babette

De Zomerexpositie Los & Vast is te bezoeken t/m 2 september 2023. 


Zomerexpositie Los & VastTerug naar overzicht
Deel bericht
Zomerexpositie Los & Vast Sfeer Zomerexpositie Los & Vast Sfeer Zomerexpositie Los & Vast

Openingstijden

Donderdag 10:00 -17:30
Vrijdag 10:00- 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zon t/m woe op afspraak

Extra open:
2e Paasdag 1 april
12:00 -17:00

Iets moois gezien? Laat het weten of reserveer vrijblijvend online! We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Maak gebruik van onze bezorgservice en de mogelijkheid om een kunstwerk vrijblijvend en kosteloos een aantal dagen uit te proberen.

Contact

Sille Gallery
Goudsestraatweg 8
3421 GJ Oudewater

Tel: 0348 – 748 115
Mail: info@sillegallery.com
WhatsApp: 06 526 423 44

Even binnenkijken >>

Adres
Galerie bezoeken in Oudewater